Oglejte si najbolj všeč videz od 2017 CMT Music Awards Rdeče preproge

Miranda Lambert
J. Merritt / Getty

InStyle osebje

7. junij, 2017 @ 19:00

Svet države glasbe se vsako leto na glasbenih nagradah CMT obrne na nočno življenje s fenomenalnimi izvedbami v živo in priznanjem v industriji, vendar v tem procesu ustvarjajo tudi nekaj najbolj nepozabnih modnih trenutkov leta. Letošnjo predstavo gostuje Nashville’s Charles Esten in zraci živijo na CMT v sredo, 7. junija, ob 8 uri. ET, vendar pred katerokoli državo lahko umetniki prevzamejo domače nagrade, morajo zvezde hoditi po rdeči preprogi.

Gostje slavnih in nominiranci nagrajencev z nagrajenimi navijači so vedno prinesli svojo A-igro na rdečo preprogo, od krojaške obleke Carrieja Underwooda leta 2016 do kape Babydollove majice Nicole Kidman, letos pa ni nobene izjeme. Ko gledajo te zvezde svojim večernim najboljšim, je jasno, da je njihova modna igra tako močna kot njihova korenska država.

VIDEO: Oglejte si najboljši videz od 2017 CMT Music Awards Rdeče preproge

 

Torej, če ste navajeni, da vidite svojo najljubšo državo zvezdo v priložnostnih kavbojkih ali flanelih, se boste morda želeli pripraviti, ker so ti izvajalci svojo slogovno igro prevzeli na naslednjo stopnjo. Prebrskajte nekaj naših najljubših glasbenih nagrad CMT 2017, rdeča preproga je videti spodaj, in samo poskusite izbrati samo eno najljubši (namig: v bistvu je nemogoče).

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 5 =

map