Oglejte si vse Lupita Nyong’o’s Out Of This World, medtem ko spodbuja Star Wars: The Force Awakens

Igralka Lupita Nyong'o arrives at the Los Angeles Premiere 'Star Wars: The Force Awakens' on December 14, 2015 in Hollywood, California.
Jon Kopaloff / FilmMagic

Samantha Simon

15. december, 2015 @ 11:15 uri

Lupita Nyong’o ni čudna, da nosi obleke za prhanje na rdeči preprogi. Toda igralka je na nove višave prevzela na ponedeljkovo nočno premiero v Los Angelesu svojega novega filma, Star Wars: The Force Awakens. Nyong’o, ki igra tujec Maz Kanata v filmu, je osupljiv v oblačilo za oblačila Alexandre Vauthier z dolgimi rokavi, ki je imela izreze na straneh in odprto hrbet. Ampak to ni prvič, ko je zvezda obrnila glave v videzu, ki ga je navdihnila galaksija, med promocijo filma, ki je v petek, 18. decembra. 

Pred dvema tednoma je Nyong’o stopil na mesto Vojna zvezd: Dogodek “Force4Fashion” v New Yorku, oblečen v oblačilo Zac Posen, ustvarjeno v sodelovanju z Googlom (spodaj). “To je za pobudo, ki so jo imenovali Made with Code, ki spodbuja dekleta, da računalništvo preizkusijo kot živahno kariero,” je dejal Nyongo V stilu. Z več kot 500 programabilnimi LED svetilkami pod črno tkanino iz najlonske mreže je obleka zasvetila v vzorcu, ko se je Nyong’o premaknil. “To je modna srečanja računalništva, in vse so kodirali dekleta,” je dejala in dodala: “Všeč mi je, kaj to pomeni.” 

Tedaj nam je Nyong’o povedala, da “ne daje namigov!” O preostanku njenega pogleda na tiskovno turnejo – vendar je zdaj jasno, da so bili vredni čakanja. Pomaknite se navzdol in si oglejte več svojih oblek, medtem ko oglašujete film. 

POVEZANE: Lupita Nyong’o Rocks a Vojna zvezd-Navdahnjena majica med potovanjem

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 7 =

map