Oglejte si vse videze iz nagrade Teen Choice Awards 2017 Rdeča preproga

rdeča Carpet
Getty (3)

Mari Kasanuki

13. avgust 2017. @ 19.45
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Nagrade Teen Choice 2017 so v teku in zvezde so se zbrale v centru Galenskega centra Los Angeles, da bi videli, kdo bo domov drsališče za surfanje.

Cerkev, ki je zdaj v svojem 19. letu, odlikuje najljubše filme, televizijske oddaje, glasbo, modo, komedijo in digitalne zvezde. Miley Cyrus naj bi sprejela nagrado Ultimate Choice, največjo čast v oddaji, Louis Tomlinson, Rita Ora in duo Rae Sremmurd. Bruno Mars prejme nagrado Visionary Award, Maroon 5 pa naj bi se odločil za nagrado Desetletja.

Toda pred temi ikonskimi nagradami za deskanje na deski se oddajajo med živo televizijsko oddajo – ki se začne zjutraj ob 8 uri. ET na Fox-prihaja moda. Da bi zadeli rdečo preprogo, so zvezde, kot je Zendaya, prinesle svoje A-igre in sprostile svoje igrišče. Ona je šla v bleščeče pajama navdihnjene pazljivo Ashish ločuje in pokriva videz z pozlačenimi šilotami s šilotami.

VIDEO: 10 najboljših Zendaya Instagramov

 

Pomaknite se navzdol, da vidite, kaj so slavile nosile rdečo preprogo za nagrado Teen Choice Awards.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 2 = 7

map