Oglejte si vse zvezde na rdeči preprogi MTV VMA 2017

Lorde
Chris Pizzello / Invision / AP

Alexandra Whittaker

27. avgust 2017 @ 18:30
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

MTV Video Music Awards 2017 so tukaj uradno, zvezde pa niso prinesle pomanjkanja glitka in glamurja dogodka. Nedeljske nagrade kažejo, da je rdeča preproga potegnila, ko se je Hollywood spustil na forum v Kaliforniji, ljudje pa so si ogledali del. 

Dejanska oddaja se lahko začne ob 20:00 EST, vendar umetniki že s svojimi oblekami že precej prerežejo. To ni ravno presenetljivo, saj se moda na VMA nikoli ne zdi razočarana. Kdo bi lahko pozabil na oder Katy Perry-jev ujemajočo dekoracijo z Riffom Raffom? Ali je Beyoncé in modra Ivy Carterjeva mati hči lani? Ali surove mesne obleke Lady Gaga?

S tako številnimi fantastičnimi modnimi ansambli ni čudno, da so vse oči na tej rdeči preprogi. Ali lahko letošnje letošnje pričakuje, da bodo živeli v teh znamenitih legendarnih rdečih preprogah VMA? Odločili se bomo.

VIDEO: Modna rdeča preproga iz leta 2017 MTV VMA

 

Ne da bi se še naprej oglasili, se pomaknite po nekaj najljubših videzov iz rdeče preproge MTV VMA, ki je opremljena z zvezdico spodaj, za nekaj najbolj vročih videzov celotnega leta.