Oglejte si vseh 10 nenavadnih ansamblov Jennifer Lopez iz 2015 AMA

J Lo's AMA Outfits Lead
Getty Images

Hana Asbrink

22. november, 2015 @ 23:30

43. letne ameriške glasbene nagrade se lahko spustijo kot ena izmed najbolj modnih tečajev predstave. Od prihajajočih rdečih preprog prihodov na razkritje drznega novega “dos, zvečer ni bil brez svojega deleža privlačnega izgleda – še posebej od gostitelja trojne grožnje, Jennifer Lopez.

Emcee in izvajalec v nedeljo zvečer AMAs v LA Theatre Microsoft Theatre je svoj znak že od samega začetka, ga je ubil v plemenski tiskani bodisiuit med neverjetno plesno montažo, ki je vključevala nekaj največjih letnih zadetkov: Taylor Swift je “Bad Blood” Rihanna’s “Bitch Better Have My Money” in Drake’s Hotline Bling. “

Poleg gibanja prijazne enotnosti, bleščečo mamo dveh vzdrževala glamurozno večer napolnjena z lepim videzom, ki flaunted svoje zavidljivo bod. Iz hlačnih oblek za telo, do krepkih frocks in gracioznih kape, J.Lo dokazala svojo prožnost kot slogovno zvezdo.

POVEZANE: Kako je Jennifer Lopez dobila obliko, da bi gostila ameriške glasbene nagrade

Lopez je veteran AMA-jev, zažgal rdečo preprogo za pretekle slovesnosti in opravil in zmagal z večkratnimi nagradami v teku 15 let. Nič ni presenečenje, da je na showu naravna.

Oglejte si celoten večerni pogled spodaj: