Oglejte si vseh 23 čudovitih oblek iz novega modnega tedna v New Yorku leta 2016

rdeča Dress NYFW 2016 Lead
Frazer Harrison / Getty Images

Jonathan Borge

12. februar 2016 @ 14:15

Pregovorna hiša v New Yorku Skylight na postaji Moynihan je v četrtek zvečer polnila 23 zvezdic, med njimi Candace Cameron Bure, Fran Drescher, Olivia Culpo in Alexa PenaVega (nad), paraded na vzletno-pristajalne steze za modno revijo Ameriške zveze srca Go Red za ženske rdeče obleke. Dokaz, da Fashion Week v New Yorku ponuja več kot novo sezono modelov in opazovanj Kardashian-Jennerja, so se letošnji modeli rdečih oblek vlekli v svoje edinstvene rumene kreacije in na pisti prišli, da bi povečali ozaveščenost in sredstva za žensko zdravje srca.

“Tu sem, da bi osveščali ženske in bolezni srca, ker tega ne vemo veliko o tem. Nekako smo ga postavili na zadnjo gorilnico, ” Kolo srečeje povedala Vanna White V stilu pred hojo v oddaji. “Moramo se zavedati in skrbeti za sebe in dobiti preglede in jesti dobro in vaditi ter narediti vse te stvari. Tukaj sem, da pomagam vsem ostati živ. “

Cameron Bure je vladal vzletno-pristajalne steze v ansamblu Badgley Mischka, vendar je razkrila, da je njen modni naprej Polna hiša znak D.J. Tanner (za katero se ponaša za prihajajoče Fuller House serija) verjetno ne bi storila tako dobro, saj bi bila “malo bolj živčna.” Igralka je pojasnila: “Nekdaj sem navajena na množice, mislim, da ni.”

FOTOGRAFIJE: Olivia Culpo’s Go Red za ženske NYFW obleke dnevnika

Oglejte si, kdo je še hodil po vzletno-pristajalni stezi, in podprite njihove vzroke na goredforwomen.org.