Potem in zdaj: ti seksi 70-ih trendi se vrnejo

Potem and Now: '70s Trend
Harry Dempster / Express / Getty Images; MVC fotografija

Andrea Cheng

18. marec 2015 @ 13:15

Zdaj, ko je ta 70-letna oživitev tukaj, je vsak dan precej vrača desetletnim silhuetom (rakete, maxis), podrobnostmi (obrobje, vezenje) in tkanine (denim, suede). In z gibanjem, ki je namenjeno zajema dveh letnih časov, je v vašem najboljšem interesu vlagati v modno grozljivo preteklost.

Toda kako se danes primerjajo sedanji trendi v 70-ih letih, ko so se prvič zgodili? Vzeli smo svoje najljubše ikone s 70-leti slogov in jih postavili proti 70-letnim modelom na vzletno-pristajalnih stezah pomladi / poletje 2015. In poleg sodobnih potegov, novih stilskih mešanic in svežih kombinacij, so podobnosti izjemno presenetljive. Konec koncev je moda ciklična.

WATCH: kako narediti svoje Florals Pop

 

Na primer, vzemite mračno cvetno obleko. Ljubezenska zgodba igralka Ali MacGraw (zgoraj, levo) je bila vsaka nasmehna, saj je oblikovala očarljivo oblečeno Ossie Clark obleko s čopičem, skupaj s hlačnimi nogavicami in visokimi usnjenimi čevlji. Oblikovalka Hedi Slimane je imela enako idejo, vendar je svoji lahkotni rdeči seksi spin na vzletno-pristajalni stezi Saint Laurent z vratnim izrezom (zgoraj, desno).

Od dneva zvonca do kmečkih bluzov si oglejte vse primerjave med tisto in zdaj.

FOTOGRAFIJE: Potem in zdaj: Trend 70-ih