Runway Bride: 23 najlepših pomladi 2015 to dvojno izgleda kot poročne obleke

Poroka Dresses SS2015
Imaxtree

Andrea Cheng

14. oktober, 2014 @ 10:00 uri

Poročne obleke so tradicionalno oblikovane za neveste, ki se nosijo na velik dan, toda danes ni vedno tako. Poročne kreacije lahko prihajajo od koder koli, vključno z, na primer, vzletno-pristajalne steze pomlad / poletje 2015. Ne samo, da so bile bele, smetane in slonove obleke opazne na več razstavah, vendar smo vsako zbirko prebrali (in ponovno preizkusili) za najbolj čudovite obleke, ki bi lahko zlomili vaši običajni poročni plesen (in bi lahko talili najhladnejše srce).

POVEZANE: 10 Swoon-Worthy poročnih oblek iz jeseni 2014 Couture Fashion Week

Oblikovalec Clare Waight Keller je poslal piščančko številko, ki je bila paša v najmanjšem odtenku modrega modrega (resnično šepeta) po vzletni poti Chloé, ki bi bila kot nalašč za sanjsko poroko. Ali pa je za nevesto, Carolina Herrera zaprta svojo pomlad 2015 kažejo s prelepim krepko kos z razbijani grafični tisk in brizganje roza cvetni odtenki. Če je minimalizem bolj vaš poročni M.O., upoštevajte močan in neverjetno eleganten slon kolonije od Ralph Lauren.

Pozabite na vzletno-pristajalno stezo, so ti omamljalci namenjeni sprehodu po hodniku. Od vse-čipke kreacije do trendovskih dvo-kosov, glej vse “poročne” pomlad 2015 izgleda, da so naša bitja srce.

FOTOGRAFIJE: 23 Pomladi 2015 vzletno-pristajalne steze izgleda, da se lahko dvojno kot poročne obleke