Sneakers $ 60, ki se ukvarjajo s stilom Street Style na NYFW

Glej, predmet linije nedavnega e-poštnega sporočila, ki sem ga prejela od V stiluurednik stilskega oblikovanja, Ali Pew, poslan iz pomladi 2017 New York Fashion Week: Vans so novi Stan Smith.

V priloženi fotografiji je prikazan modni režiser Vestiaire Kate Foley, ki izgleda neverjetno eleganten v parih črnih Vans Old Skool, ki so nepredvidljivo povezani z najbolj vročo rumeno obleko. Nadaljnje raziskave (npr. Googling) so jo spet pokazale v čevljih, vendar se je tokrat okrog združila z belo oblečeno obleko (zgoraj, desno). Od takrat smo opazili še več modnega uličnega nahrbtnika, ki nosijo brca, kot je Hey Woman! kreativna direktorica Veronika Heilbrunner (enkrat z elegantno črno obleko –zgoraj, center– in ponovno kot tomboy kolega na bledo rožnato ansambel –spodaj). Blogger Aleali May (zgoraj, levo) se tudi vrača na akcijo, pri čemer uporablja njeno izločanje neo-utilitarnega videza.

v mojem najboljšem nedeljskem videzu od #siesmarjan včeraj RG #nytimesfashion #gatstrochic ����☕️ #nyfwbyheilbrunner

Fotografija, ki jo je objavil @veronikaheilbrunner

FOTOGRAFIJE: Oglejte si vse elegantne slave, ki sedijo na sprednji vrsti med New York Fashion Weekom

Čas bo samo povedal, ali se bo ta trend dejansko povečal na višino reissue mania circa Adidas Stan Smith leta 2014, vendar bomo v Londonu, Milanu in Parizu skrbeli. V tem času kupite par platna tukaj za 60 $ (ali tukaj za $ 100, če ti, kot Heilbrunner, raje usnje).