Top 22 trendov, idej in stilskih trikov, ki smo jih imeli od Spring 2017 NYFW

NYFW Recap 2016 - LEAD
Edward James / WireImage; Antonio de Moraes Barros Filho / FilmMagic; Catwalking / Getty; JP Yim / Getty; Antonio de Moraes Barros Filho / FilmMagic; Randy Brooke / WireImage

InStyle osebje

16. september, 2016 @ 21:00

Pravijo N.Y.C. je mesto, ki nikoli ne spi, in to je izjava, ki zazvoni zlasti na New York Fashion Weeku, ko jo oblikovalci raztegnejo v osem (in včasih devet) -dnevni sprint z načrtovanimi predstavitvami prva stvar zjutraj in po-strankami, ki trajajo vse nočno. Ampak zdaj, ko smo se nekoliko okrepili iz čustveno in fizično izpraznjenega zameglitve, ki je NYFW, lahko vidimo, da je bil to vse blagoslov pri preobleki. Vse – od pakiranega razporeda do norih črtic med predstavami – je omogočalo odlično izpostavljenost iz prve roke k hladnim trenutkom na vzletno-pristajalni stezi, trendih naslednje sezone in novih trikov, ki jih ne moremo počakati, da zdaj uporabimo IRL.

Presenetljivo je, da en izdelek oblačil, ki je dobil teden, dejansko ni bil oblačila: modrček, obrabljen oba na prostem z nič, razen par visokih spodnjih pasov in prepletenih pod obleko ločenih. Kar se tiče dodatkov, so neverjetni uhani iz slapa, ki so ščetali rame vsakega modela, zaslužili večino Insta zaslona od showgoers. Enako Insta-vreden – stampede uniformiranih modelov v zadnjem krogu, vsak oblečen v podobne trenirke (Alexander Wang za Adidas) ali s kapuco s kapuco (DKNY).

Iz barv, ki so že na pomladanskem letu 2017 nagnjeni k temu Stranske stvari do čevljev emoji oživi, ​​glej naše najljubše 22 modnih trenutkov iz steze NYFW spodaj.