Tukaj je, kako je všeč biti urednik na Show Awards

Ah, glamurozno življenje, da bi bil spletni urednik na oddaji. Spite pozno, postavi obraze in se družite s slavnimi. HAHA, JAHANJE! Želite vedeti, kaj je res všeč biti spletni urejevalnik na nagradni oddaji? Sledi moj dan, ko se pripravim na V stilu Nagrade.

5:30 pm Čas za zbuditev. Blagoslovi. Blagoslovi. Blagoslovi. Po pristajanju pozno včeraj zvečer v Los Angelesu sem se zbudil v Disney-princesi, ki je bila vredna francoska postelja na polotoku Beverly Hills. 5:30 ure, vprašaš? Ekipa v New Yorku je že na spletu, zato želim biti prepričan, da ne preveč preveč. Plus, jetlag.

Urednik at An Awards Show - Embed
Ruthie Friedlander

6:30 ure. Ne morem delati dobro brez zajtrka. Značilno je, da grem v jogurt / granola combo, toda ko je v Rimu (Rim je v tem primeru eleganten hotel). Tukaj mi dajejo slastno palačinke palce gor.

Urednik at An Awards Show - Embed
Ruthie Friedlander

8.30.m. Medtem ko sem bil v L.A., sem tudi delal na super skrivnem projektu. Medtem ko vam ne morem povedati, kaj sem zapustil hotel, da gremo (žal! Počakati boste morali nekaj mesecev!) Jaz lahko vam pokažem slavno čast, ki sem jo našel v hotelski sobi pred mojim odhodom: V stilu Revija novinca … popolnoma iz sladkorja. SWEET.

Urednik at An Awards Show - Embed
Ruthie Friedlander

12.00 Da, to je delovno potovanje, toda jaz sem v LA. Po mojem super skrivnem projektu sem se vrnil v hotel, da bi se na kosilu sestal s kreativnim direktorjem, Rina Stone, ob bazenu. Prosim, kozarsko solato in krompirček!

1:30 pon. Spoznati me je, da poznam svojo ljubezen do dremov. Pred kakšnim dogodkom, delom ali kako drugače, potrebujem eno uro za počivanje oči. Jaz sem pro-napper. Še posebej, ko položim glavo na monogramirano blazino.

Urednik at An Awards Show - Embed
Ruthie Friedlander

2:30 p.m. Čas je, da se pripraviš. Tukaj je malo veliko o tem, kaj je moja ritina lepote TIPIČNO: pranje obraza. Vlaži. Center del. Ponytail. Adijo! Evo, kaj se je zgodilo zvečer V stilu Nagrade: Dva genija sta prispela v mojo službo o Glamsquadu (moja najljubša aplikacija kdaj). Njihovi ročaji instagrama so: @beautyxsophierose in @alixtaylor_beautybabe. Zaradi mene so izgledali kot judovski Kardashian in za vedno bom hvaležen.

Urednik at An Awards Show - Embed
Ruthie Friedlander

3:30 p.m. Za našo aktivacijo Instagrama smo igrali okno z aplikacijo KiraKira. Torej sem očitno potreboval bleščečo obleko. Po tednih, ko iščem najboljšega, sem pristal na tem showstopperju iz DVF-ja. Všeč mi je, ker je bilo tako navadno od tistega, kar običajno nosim, vendar je še vedno tako udobno. In v redu, to ni bilo tako dobro kot Kate Bosworthov videz, ampak rekel sem, da sem prišel blizu.

Urednik at An Awards Show - Embed
Ruthie Friedlander

4:30 p.m. Predverje Preddverju hotela Peninsula je približno 234.234 udoben stoli in kavči. Medtem ko čakam na mojo vožnjo (zahvaljujoč Cadillacu, zelo se vam zahvaljujem), sem se odločil,.

Urednik at An Awards Show - Lead
Ruthie Friedlander

5:30 pm Prišli smo v Getty! Pomembno je, da dobite dober primer pred Instagramom, ko delate na zabavi. Nikoli ne veš, ali boš dobil čas v času nesreče.

TK
Vljudnost

Najboljša oseba, ki vzame vašo fotografijo? Vaš upravitelj socialnih medijev, ki je v mojem primeru velika dvorana Macey. Pro tip: Poiščite pogon, tako kot najbolj seksi avto kdaj, da bi z zvezdico v vaši sliki. Zdaj pa pojdimo na WERK.