Tukaj so naše najboljše 10 najboljših oblečenih žensk na oskarjih

2017 Arrivals - Dakota Johnson - Eric's Best Dressed - LEAD
Richard Shotwell / Invision / AP

Eric Wilson

26. februar, 2017 @ 22:00

Veste, da je bilo to leto odlično za modo na rdeči preprogi Oskarja, ko je edina stvar, ki bi se pritoževala, da ni bilo dovolj hlač.

Hecam se! Lahko nikoli ne bo dovolj kroglične halje. Ne samo, da se je skoraj vsaka velika igralka odločila za obleke, ki so izgledale moderno, udobno in ekonomično v količini prostora, v katerem so naselili, vendar so imeli tudi nekaj možnosti. In najmočnejši trend noči, je bil presenetljivo, da je bilo toliko pogledov pokrito od vratu do gležnja, a še vedno precej seksi s svojimi čudovitimi čipkami, ozkimi rokavi in ​​koničastimi pasovi.

VIDEO: 2017 Oskarjev najboljši oblečen

 

POVEZANE: Vsa znamenita pričakovanja od 2017 Akademske nagrade Rdeča preproga

To je skoraj kot, da se je vrnila silhueta zlatih dni Hollywooda, osvežila današnjim gledalcem z neurejenimi ali naravnimi pričeski in velikimi izumi (Taraji P. Henson, Jessica Biel in Dakota Johnson, gledam na vas. ) Medtem so bile barvne zgodbe nakazane in zlate, zagotovo pa tudi nekaj velikih črnih ali nočnih oblek (Taraji spet, v Alberti Ferretti, Brie Larson v Oscar de la Renta in Kirsten Dunst v Dior Haute Couture).

Ampak tukaj smo, da prepoznamo najboljšo noč, zato preberite za moje odločitve za najboljših 10 oblek, ki so bile presenečeno težke, da bi se odločili na večerih s toliko zmagovalcev.