10 kuhinjskih predmetov, za katere nikoli nisi vedel, da jih potrebujete – na prodaj zdaj

TK
Getty

Rachel Crocetti

31. marca 2017 @ 11:45
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

V vsaki kuhinji so osnovni kavlji, sklede, sklede in piškoti. Če pa si dovolite, da se poda na nove in zanimive izdelke kuhinjskega pripomočka, se bodo vaše možnosti kuhanja podvojile.

Naj razložim. Medtem ko običajno lahko uporabite klasično okroglo ploščo za kuhanje preprostega mešanja-fry, je lahko tradicionalna wok boljša izbira. Njeno zaobljenim dnom in visokim straneh vam omogočajo, da v enem trenutku prilegate več sestavin, ne da bi se prelili in naredili nered na stovetopu.

VIDEO: Evo, ko je vredno kupiti organsko

 

Obstaja tona kuhinjskih pripomočkov, ki bodo popolnoma razvejali vašo kuhinjsko opremo. Morda sploh niste vedeli, da nekateri obstajajo! Bloomingdale trenutno gosti prijatelje in družinsko prodajo in skoraj vse kuhinjskih pripomočkov je v prodaji. Zdaj je čas za nakupovanje, ljudje.

Ti predmeti so odlični, če iščete nekaj odraslih posod ali želite najti edinstven izdelek za poročno darilo. Oglejte si nekaj naših priljubljenih.