12 Perfect Birthday predstavlja za Libro v vašem življenju

Vagina Gifts
Vljudnost

Shalayne Pulia

22. september, 2017 @ 18:45
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Uradno vstopamo v rojstnodnevno sezono za vse ljubi Libre v svojem življenju. Letalski znaki so imeli kar do leta z Jupiterom, planetom sreče, v Libri do 10. oktobra (prvič v več kot desetletju) – in ona si zasluži.

Ta znak (23. september-22. Oktober) je znan kot družbeni, miren, eleganten in pošten. Kot navaja njena simbolična tehtnica, hrepeni po harmoniji v vseh pogledih svojega življenja. Ta strasten biser prav tako ljubi, da se prepusti lepšim stvarem in ceni lepoto v vseh oblikah.

Ko iščete, da ji kupite rojstnodnevno darilo, si prizadevate za darila, ki hranijo njeno ljubezen do elegance, zabave in ravnovesja. Poskusite jo zaslepljati s čudovito vazo (napolnjena s svežim cvetjem), nakit iz dragih kamnov (seveda v opalu), razkošna sira (za vse njene zvečerke zabavne) ali eleganten cvetlični moto jopič (najboljši iz obeh svetov) poimenovati jih nekaj.

POVEZANE: Kaj Solar Eclipse pomeni vsak astrološki znak

Spodaj se pomaknite, če želite videti še več daril, ki jih bo vesela Libra.