17 avtomobilskih sedežev, odobrenih s starši

Celebrity Approved Carseats Lead
Samir Hussein / WireImage
Hana Asbrink

in Marina Budarina-Sánchez

27. marec, 2017 @ 9: 00
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Ko pričakujete, je izbrati voziček pogosto ena največjih prednostnih nalog na vašem seznamu opravil. Naloga, ki ni preveč drugačna od nakupa avtomobila: iskanje popolne funkcionalne, a elegantne vožnje, da bi lahko vaš otrok okoli sebe (in tudi vaše raznovrstno blago) lahko izzivalo. In kot nakup avtomobila, lahko cestne preizkuse pogosto spremljajo izkušnje. Ampak ne pozabite, da bo otrok najprej potreboval avtomobilski sedež, dejansko pa številne bolnišnice ne bodo dovolile, da bi zapustili prostore brez vašega snopa radosti, varno obkroženi na ustrezno opremljenem avtomobilskem sedežu.

VIDEO: Kako se izogniti spojevanju vaših otrok

 

Torej, ko ste v kolenu globoko v raziskave avtomobilskih sedežev, si oglejte nekaj naših najljubših znanih osebnosti in njihovih možnosti spodaj. Od teene dojenčke do hrustljavega malčka, je avtomobilski sedež za vsako potrebo in vsako hitro premikajočo se fazo rasti svojega malega.