Get Designer oblačila, ki je poslana pravica do vašega vrata z novim nadgradnjo Stitch Fix

TK
Prispevek iz naslova Stitch Fix

Lashauna Williams

22. avgust 2017 @ 18:45
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Stitch Fix se je uveljavil kot eden vodilnih osebnih storitev za styling. Kot nekdo, ki je poskusil (in ljubi!) Službo, vam lahko zagotovim, da je vredno vsaj preskušati. V bistvu prejmete svoj osebni stilist, ki uporablja vaše nastavitve (cenovno točko, velikost, okus, itd.), Da zaokrožete izbore, ki jih morda želite dodati v svojo omarico. Odpošljeno je v vaš dom, kjer lahko poskusite obleke v prostem času. Ohranite tisto, kar vam je všeč in vrnite tisto, česar ne. Tako preprosto je!

Nakup videza zgoraj: Pulover Rebecca Minkoff (128 dolarjev), kavbojke L’Agence (250 dolarjev) in čevlji Steve Madden (79 evrov) na voljo na spletni strani stitchfix.com.

VIDEO: Očistite plašč in naredite prodajo

Danes, Stitch Fix dodaja nove in sodobne premium blagovne znamke na svoj seznam gotovih oznak. Kupci so pripravljeni razbiti nekaj več za kakovostne izdelke, zato se je Stitch Fix odločil ponuditi širši razpon po srednji ceni.

To pomeni, da je zdaj dodanih več kot 100 novih blagovnih znamk, ki segajo od $ 100 do $ 600 za artikel (trgovsko blago v celoti na spletnem mestu znaša od 20 do 600 USD za postavko). Nove blagovne znamke vključujejo Alice + Oliva Stacey Bendet, Helmut Lang, Kate Spade New York, J Brand, Rebecca Minkoff in mnogi drugi. “Navdušena sem za partnerja s spletnim mestom Stitch Fix,” pravi oblikovalka Rebecca Minkoff. “Stitch Fix s svojimi neprimerljivimi pogledi potrošnikov in osebnim styling strokovnjakom spreminja način nakupovanja ljudi.”

Direktor podjetja Stitch Fix, Kartina Lake, dodaja: »Ta zagon nudi prepričljivo kombinacijo prepoznavnih blagovnih znamk, ki jih naše stranke poznajo in ljubijo, pa tudi nove blagovne znamke, ki jih prvič odkrijejo. Zdaj imajo naši stilisti še več možnosti ustvariti popoln Fix za vsako stranko. “

POVEZANE: Ženska rdeča Midiskirt Selene Gomez je na prodaj za polovico

S tem novim zagonom boste še vedno lahko izbrali cene, ki najbolje ustrezajo vašemu proračunu. Ta razširitev omogoča strankam, da si ogledajo večjo izbiro kosov, ki bi jih morda želeli vključiti v svoje garderobe. Pomaknite se navzdol in si oglejte nekaj naših najljubših novih ponudb, ki so kot nalašč za padce, nato pa se prijavite na svoj prvi specializirani garderobni paket na spletnem mestu stitchfix.com..