Našli smo najlišjo poletno obleko za dojenčke in otroke

TK
Vljudnost

Anne Vorrasi

21. junij, 2017 @ 16:00

Jaz sem nova mama in z ozemljem prihaja zabavno, čeprav včasih ogromno, naloga nakupovanja za otroka. Imam svoje cenovno dostopne (Zara in H & M sta par favs), vendar sem še vedno manevriral skozi še vedno dostopne, a nekoliko višje končne nalepke, ki jih ima toliko. Ena nova oznaka, na kateri sem popolnoma navdušen, je Lil ‘Lemons, ljubeča otroška linija iz priljubljene blagovne znamke Celeb Za ljubezen in limone. Očitno je bilo čudovito ime dovolj, da me je pripeljalo. 

Ustanovitelji FLL Gillian Kern in Laura Hall so začeli otroško oblačilo po odkrivanju luknje na trgu za možnosti, ki so brez surovih barv in kemikalij in primerna za njihovo estetiko. “Ko sem lansko leto imela svojo hčerko, je postalo bolj očitno kot kdaj koli prej, da je na trgu prišlo za udobno, praktično in elegantno oblačilo za otroke,” pravi Kern. “Lil” Lemons je bil osredotočen predvsem na udobje in kakovost. Želimo zagotoviti, da vaš mali lahko uživa v vseh svojih vsakodnevnih dejavnostih brez občutka omejenega. Prav tako nismo želeli icky stvari na občutljivo kožo naših otrok, tako da je večina naših tkanin izdelana iz organskega bombaža in vsi naši odtisi so netoksični barvil na osnovi vode, “dodaja. 

VIDEO: Lavish Lifestyle Kardian Kids

 

 

Torej, kaj sestavlja njihova vrstica? Oblačila in dodatki za dojenčke, deklice in dečke, ki so tako udobni, kot so čudoviti in imajo enako muhasto vibo kot svojo veliko sestrsko nalepko. “Resnično tesna skupina oblikuje vse za FLL in LL v istem prostoru, tako da smo lahko združili obe znamki skupaj precej brezhibno,” pravi Kern. V tej sezoni jih navdihujejo najbolj priljubljeni poletni dogodki in to kaže. “Za počitnice 4. julija je poskrbljeno z rdečim, belim in modrim, nekaj nežnih cvetnih listov, povezanih z lepimi čipkami in seveda s podpisom limonskega tiska,” opisuje Kern. Poleg tega ponujajo podobne sloge za odrasle in otroke, tako da se lahko s svojim malenkostim ujemate, če tako izberete – da, popolnoma razumem. 

POVEZANI: Otroške kopalke za nakup

Pomaknite se navzdol, da kupite nekaj najmanjših videz.