Oblačenjajte kot svojo najljubšo slavnost z nakupovanjem najboljših modnih predmetov od leta 2016

Celeb Style Gift Guide - LEAD
Freddie Baez / startraksphoto.com; Michael Stewart / GC slike; BKNY / AKM-GSI
Anna Hecht
(BESEDILO)

in Marina Budarina-Sánchez
(POROČANJE)

31. december 2016 @ 13:00
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Celebrity, oni so prav tako kot mi! Razen … veste, njihovi osebni kuharji, stilisti, trenerji in, oh, ja, A-lister status. Ampak vseeno, bogat način življenja na stran, samo zato, ker večina od nas ne živi kot slavne, ne pomeni, da se ne moremo vsaj oblečiti.

Heck, vzemite Taylor Swift na primer. Ima 27 let in že skoraj desetletje dobi slavo. In še tako, je še vedno vsakodnevna gal, ki je bila zaznana v popolnoma cenovno ugodnem (in elegantnem!) Hunter Boots plašču (452 ​​dolarjev, prvotno 645 $, shopbop.com). Ali supermodel priče, Kendall Jenner. Nosi popravljene kavbojke fantje iz Levi’s ($ 275; barneys.com), kot da ni nič. 

Najboljši del je, tako lahko, ko kupujete naše najnovejše modne najdbe, ki jih navdihuje celeb. Z novim letom smo na nas ne pustili nobenega trenda v letu 2016. Nadaljuj, da bi videli, kateri oblikovalci so nosili vaše najljubše celovečke v preteklem letu – in ugotovite, kje lahko tudi vi.