Scarlett Johansson’s Vintage Jean Look od Romain Dauriac’s Art Show Is Fire

Scarlett Johansson Lead
Rob Berry / BFA / REX / Shutterstock

Jane Asher

26. januar 2017 @ 13:15

Če nas lahko kdo prepriča, da bi prevzeli trend mama jean (ne da bi se morali lotiti močnega nihanja), bi bilo vedno čudovito, vedno elegantno Scarlett Johansson.

ScarJo je v sredo v New Yorku obiskala Simon Leejevo galerijo za sprejem na razstavo “Čudovito nepriljubljenost”, ki jo je v soorganizaciji pripravila njen mož Romain Dauriac. Za dogodek je Johansson postavil svileno črno srajco s svežo ovratnico in sproščeno prilegajočimi kavbojkami v bleščenem črnem odtenku. Črni pas s krožnim zlatom in črnimi čevlji z modom, okrogli prsti je končal svoj casual-chic ansambel. Igralka je bila videti na svežem obrazu z minimalno ličilko, pri čemer je bila na robu na ustnici roza

VIDEO: Naši najljubši trenutki lepote Scarlett Johansson

Johansson je posnel fotografije z Dauriacom na recepciji umetniškega filma, ki je sledil Ljudjeporoča sreda, da sta se ločila. Duo je vezal vozlino leta 2014, ko je pozdravil svojo hčerko Rose Dorothy, ki je zdaj 2 leti.

POVEZANE: Pazi Scarlett Johansson in njena hčerka Sing Zamrznjeno Skupaj

Scarlett JohanssonRob Berry / BFA / REX / Shutterstock

Želite ScarJo’s brez napora? Spodaj se pomaknite navzdol, da si ogledate nekaj naših najljubših kul in kavbojk v majhnem slogu. Srečno nakupovanje!