12 Rešitve za najtežje težave pri kopanju v poletnih mesecih

Še več je, da bi pripravili bikini, kot pa zadeti telovadnico. Nakupovanje za obleke prihaja s številnimi izzivi, ki lahko segajo od izogibanja nerodnih linij za tanke do oblačenja bikinijev brez izpostavljanja preveč kože. Vsak problem smo rešili z rešitvijo in enim ali dvema deloma, ki jih potrebujete. Vaše poletje brez težav z kopalnimi plašči se začne zdaj.

Problem: dvodelni del, ki preveč razkriva za udobje

Pusti something to the imagination
Time Inc. Digitalni studii

Rešitev: Razmislite o tradicionalnih bikini. Retro stil izžareva pinup glamur, medtem ko je tankini eleganten v igrivi grafični tisk.

Nakup (od leve): Tory Burch na vrhu, 105 dolarjev; toryburch.com. Tory Burch spodaj, 95 $; toryburch.com. Jo de Mer dvodelni (v podobnem slogu), 290 dolarjev; shopbop.com.

Problem: nakupovanje za obleke v javnosti

Da prevent a dressing room meltown
Time Inc. Digitalni studii

Rešitev: Če želite preprečiti zlivanje garderobe, predajte kreditno kartico in poskusite pred nakupom storitve Norma Kamali. Osebni kupec vam bo poslal izbore (na podlagi vaših telesnih meritev), da jih boste lahko testirali doma; plačate samo za tisto, kar hranite.

Nakup (od leve): Norma Kamali en kos, 275 dolarjev; normakamali.com. Norma Kamali na vrhu, 175 dolarjev; normakamali.com. Norma Kamali spodaj, 175 dolarjev; normakamali.com.

Problem: Ni dovolj podpore

Daj the girl some extra support
Time Inc. Digitalni studii

Rešitev: Deklama dajte dodatno podporo, tako da se pripravite na prijatelje s podloženimi kosi ali iščete napolnitev na spodnji strani skodelic, da zagotovite dvigalo in ohranite stvari. Večja pokritost na straneh prav tako ustvarja čudeže.

Nakup (od leve): Calvin Klein en kos (v podobnem slogu), 90 $; calvinklein.com. Prism vrh (v podobnem slogu), $ 215; prismlondon.com. Dno prizme, 135 dolarjev; prismlondon.com.

POVEZANE: Retro kopalke, ki jih navdihujejo Vintage Photos

Težava: nakupovanje v proračunu

ne a whole log of moey
Time Inc. Digitalni studii

Rešitev: Ne porabiti veliko denarja za nekaj zelo dobro izdelano, pojdite v Gap. Njihove tkanine imajo po tej ceni strožje pletene od drugih znamk, kar pomeni, da je nelagodno prileganje in hiter čas sušenja.

Nakup: Gap top, $ 28; gap.com. Dno spodaj, $ 26; gap.com.

Težava: ni časa za spremembo med plažo in pijačo

plaža to drinks
Time Inc. Digitalni studii

Rešitev: Preobrnite potegni en kos v drzni vrh, tako da zdrsnete na vašo najmočnejšo obleko in ogrlico.

Nakup: Mara Hoffman, 209 dolarjev; marahoffman.com.

Težava: neudobje črne črte

nerodno tan lines
Time Inc. Digitalni studii

Rešitev: Držite se preprostih brezveznih silhuet brez kakršnih koli zapletenih izrezov ali fancy obrezovanja. Lahko delate v odnosih s tiskom in barvo – če polka pike in roza ne rečejo “zabavno na soncu”, ne vemo, kaj.

Nakup (od leve): Tomas Maier, 575 $; tomasmaier.com. Marysia dvodelni, vsak po 130 $; marysiaswim.com.

Težava: napaka v garderobi med igro na vodi

voda sports
Time Inc. Digitalni studii

Rešitev: Bodite izbirčni za pasove. Racerback ali crisscross modeli ponujajo najboljšo podporo brez zdrsa. Ali pa poskusite nekaj podobnega športnemu modrcu – samo pazite na uniboob.

Nakup (od leve): Lululemon Athletica na vrhu, $ 54; lululemon.com. Lululemon Athletica bottom, $ 48; lululemon.com. Roxy vrh, 79 dolarjev; roxy.com. Roxy dno, 58 $; roxy.com. Lole top, 50 dolarjev; lolewomen.com. Lole dno, 40 dolarjev; lolewomen.com.

Težava: udarci in izbokline

obdrži bulges at bay
Time Inc. Digitalni studii

Rešitev: Za gladko obdelavo brez Photoshopa, preverite Ward Whillas. Minimalistična blagovna znamka je specializirana za brezšivne kose, izdelane iz tkanin z visokim stiskanjem, ki se oblikujejo brez kopanja.

Nakup: Ward Whillas top, 190 $; wardwhillas.com. Ward Whillas dno, 135 dolarjev; wardwhillas.com.

POVEZANE: Imate Petite okvir? Naredite Splash s temi kopalkami

Problem: majhna prepad

večje than they seem
Time Inc. Digitalni studii

Rešitev: Ni šokanten, vendar je oprijemanje odgovor (čeprav ni nujno, da bi bilo to večje vrste). Zdaj lahko dobite dostojno povečanje tudi iz niza bikinijev ali halter vrha brez podložka, vendar strukturirane skodelice so še vedno najboljša stava za resnično črpanje glasnosti.

Nakup (od leve): Eris bikini, 485 $; net-a-porter.com. Voda Swim top, 66 dolarjev; vodaswim.com. Voda Swim dno, 44 ​​dolarjev; vodaswim.com. Victoria’s Secret top, $ 26; victoriassecret.com. Victoria’s Secret dno, $ 26; victoriassecret.com.

Problem: Imaš trpljenje

sesajte it in when you sit up
Time Inc. Digitalni studii

Rešitev: Sprostite tiste abs, in prikrita trebuh s strateško draping namesto. Ne samo, da je elegantna alternativa požiranju, ampak je tudi bolj odpuščanje. Če draping občutek preveč ladylike, poiščite obleke s stranskim boning po telesu: dodatna struktura Slims, ne da bi se počutili zadušene.

Nakup (od leve): Heidi Klein en kos, 250 $; heidiklein.com. Gottex obleka, 168 dolarjev; bloomingdales.com.

Problem: kratke noge

Gisele
Time Inc. Digitalni studii

Rešitev: Iztegnjeni stebla so stili, ki so visoki na kolku. Opozorilo: Karkoli nad medenično kostjo začne videti NSFB (ni primerna za plažo). Globinski izrez bo skrajšal tudi trup in dal dlake dodatno palcem.

Nakup: Zbirke Luz (za podoben slog), 150 dolarjev; cools.com.

Problem: Poiščite obleko za večje število, ki je dejansko na trendu

plus size
Time Inc. Digitalni studii

Rešitev: Bookmark Torrid, stat. Trgovci na drobno z možnostmi za trenutek, ki rastejo in izgledajo sveže. Všeč vam je prefinjen okus Riviere te črno-bele številke – samo dodajte prevelike odtenke in pojdite!

Nakup: Torrid, 89 $; torrid.com.

POVEZANE: 10 najboljših kopalk z velikostjo plus, ki nosijo to poletje

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map