13-letna hčerka A. Roda je mini Jennifer Lopez in tukaj dokaz

Mi prekinemo kakofonijo groznih novic, da vam prinesejo lep udarec. Predstavljajte si to: nežno plujete na ladji. Hitre noge udarite in občutite valove pod teboj, svojo družino z vaše strani. Sonce je zunaj in nekdo pritisne igrati na novem Jennifer Lopez singelu “Dinero”, tako da ste dovolj srečni, da bi dejansko skočili in plesali. Če bi le vedel choregraphy.

Toda počakaj, tvoj oče je dejansko z Jennifer Lopez, zato je ona dobesedno tam da vam pomagam.

Morda se zdi, da je to sicer čudno sanje v cevi, toda to je življenje za srečno 13-letno hčerko Natasha, ki je sodelovala z družbo J.Lo za družinsko horeo v videzu sladkega doma, ki ga je A-Rod objavil nad vikend.

#dinero # tashi @ jlo

Objava, ki jo je delil Alex Rodriguez (@arod)

Resnično, kakšen boljši način, kako se naučiti plesati kot Jennifer Lopez kot pa vstati in plesati z Jennifer Lopez. Pevec in Svet plesa sodnik je vzel Natasha kot njen impromptu študent, medtem ko se občasno hlajenja na čolnu, in izgleda, da se drži izjemno dobro. Ugani atletika v družini.

POVEZANE: Jennifer Lopez je govoril o staranju – tukaj je najnovejši

Jennifer Lopez lead
Instagram / Alex Rodriguez

S takšnim sladkim in celovitim videom, da nas opomni, da ni vse, kar je šlo za pse, držimo prste čez več družinskih duéev iz kluba Lopez-Rodriguez v prihodnosti. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

55 + = 61

map