13-letna hčerka Marka Wahlberga je spoznana in resnično ni v njej

Mark Wahlberg ni reden oče; on je kul očka, vsaj …

Resnični družinski mož, igralec in nekdanji model spodnjega perila, nenehno grizijo svoje štiri otroke v intervjujih ali na socialnih medijih.

Najstarejša Wahlberg, Ella Rae, je stara 13 let in se približuje področju nočne more vsakega starša:.

“Nihče ni dober tip ali sorta,” je dejal ET, ko je opisal njegov odziv na hčerinsko upanje v dating. “Zame, veš, jaz sem super preveč zaščiten,” je priznal Wahlberg.

Vendar pa je lahko pozoren, Marky-Mark bo prvi priznal, da je njegova hčerka beau vredna tekma. “On je zelo lep, mlad, pameten fant, ki je zelo vljuden in dobro pripravljen,” je dejal.

Ne glede na to, kako je očitno, da njen oče javno govori o njeni življenjski dobi (zelo), je Ella Rae še vedno očitno očka deklica. Par je v nedeljo praznoval dan očeta, priložnost, ki ga je Wahlberg praznoval tako, da je objavil portret njega in njegovega najstarejšega v Instagramu.

Vesel sem, da bi z mojo hčerko preživel dan očeta in pogrešal moje ostale tri otroke (in ženo)! Vesel očetov dan vsem očetom povsod! # družina

Objava, ki jo je delil Mark Wahlberg (@markwahlberg)

POVEZANE: Mark Wahlberg: Justin Bieber ni hotel pošiljati svojih CK oglasov za spodnje perilo

Toooo sladko, Mark!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 11 = 17

map