13 razlogov, zakaj Star Dylan Minnette ima nov film na Netflixu

Ljubitelji 13 razlogov, zakaj poznati Dylan Minnette kot Clay Jensen, srca, ki je zaupal 13 skrivnih trakov, ki jih je posnela Hannah Baker, preden je vzela življenje. Hitro Netflixova drama je bila kmalu pobrana v drugi sezoni po premieri, in medtem ko še vedno čaka, da bi ugotovili, kdaj se bo show vrnil, je Minnette že vrnil na Netflix z novim projektom, ki je na voljo za ogled. Triler, Odprta hiša, zvezde 21-letnega igralca kot mladeniča po imenu Logan, ki se s svojo materjo preseli v grozljiv dom v gorah po družinski tragediji. Medtem ko je paranormalni aktivnost zapakiran, je zelo različen od 13 razlogov, zakaj, Minnettov najnovejši lik se morda zdi … poznan.

Mislim, da so ljudje, ki so identificirali s Clay v 13 razlogov, zakaj se lahko pri Logan prijavi tudi Odprta hiša,”Je povedal Minnett V stilu. “Oba gre skozi izjemen občutek izgube in najdejo pot po tragedijah. Mislim, da so povezani v tem smislu, čeprav mislim, da ima Clay več upanja, da bi razvrstil svoje težave, kot Logan počne v tej hiši. “

Dylan Minnette
Netflix

POVEZANE: 13 razlogov, zakaj Cast in Showrunner nam povej, kaj lahko pričakujemo od sezone 2

Minnette je precej dober pri odhodu težke s snemanjem projektov, kot so 13 razlogov, zakaj ko je preveril za dan, je dejal. “Jaz sem oseba, ki lahko gre domov in pusti, da stvari gredo. Jaz sem vsekakor sposoben zapustiti te stvari na delovnem mestu. «Toda med streljanjem Odprta hiša, še posebej težavno je bilo pobegniti iz dela – večinoma zato, ker ni nikoli res levo. “Smo bili v gorah, jaz pa sem ostal v hotelski sobi, ki je bila tako majhna, skoraj počutila, kot da nisem nikoli zapustila niza,” je dejal Minnette. “Torej je bil film, če je karkoli, tisti, ki bi se najbolj držal z mano, ko bi šel domov. Občutek in občutek, da sem v gorah – nikoli se nisem popolnoma počutil udobno. “

Minnette ne želi, da bi se gledalci počutili preveč udobno, ko gledajo zgodbo. “Ne želim prestrašiti ljudi, ampak upam, da ta zgodba sedi v ozadju njihovih misli”, je dejal. “Če nekdo, ki prodaja svoj dom, to gleda in načrtuje, da bo naslednji dan naslednji dan, mislim, da jih bo dvakrat premislil. Na najboljši možni način. “Nadaljujte branje za naš polni pogovor z Minnette.

VIDEO: Oglejte si priklopnik za Netflixove 13 razlogov, zakaj Sezona 2

 

Kaj je bilo za vas Odprta hiša ko preberete scenarij? To ni tvoj povprečni triler grozljiv film. To je bolj lik med mojim likom, Loganom, in njegovo mamo, Naomi. Večina filma dejansko igra kot prepričljivo dramo, in sem mislil, da je kul, da meša zvrsti. Logan je veliko globlje. Ni takšen grozljiv lik, kjer vam ni mar, če bo umrl. Resnično začnete počutiti zanj in to naredi zadnjih 15 minut filma še toliko bolj učinkovito, ko se vse zgruši.

Kako ste se pripravili na vlogo?? Nisem imel toliko časa, da pridem v Loganovo glavno mesto, ker smo začeli streljati približno pet dni po tem, ko sem zavila eno sezono 13 razlogov, zakaj. Res smo se vsi pojavili v čudni hiši v čudnem mestu in začeli ustvarjati film. Nisva imela pojma, kaj se bo zgodilo, ampak smo skočili v to – in to je točno to, kar počnejo junaki v filmu. Snemanje filma je bilo golih kosti – nismo imeli denarja, kar je bilo zabavno sam po sebi. Nikoli nisem naredil ničesar v manjšem obsegu kot to, zato sem tako vesel končnega izdelka.

Dylan Minnette
Netflix

POVEZANE: Kako 13 razlogov, zakaj Postala Netflixova najbolj priljubljena razstava

To ni tvoj prvi grozljiv film. Kaj imate radi o strašnih filmih? Jaz sem obseden z žanrom groze. Presenečen sem, da sem na tej točki že naredil tri –Spusti me noter, Ne dihaj, in zdaj to – vendar se mi zdi, da so vsi inteligentni in samostojni. Zdaj je toliko inteligentne groze, in to je žanr, da sem popolnoma vesel, da sem del, če je velik projekt. Čutim, da obstaja možnost, da ne bom nikoli več naredil groze. Mislim, da je trilogija grozljivih trilerjev verjetno dovolj dobra ali pa bom postala “ta fant”.

Od takrat je bilo skoraj eno leto 13 razlogov, zakaj. Ali je bil skupen rollercoaster? Zadnje leto je bilo do sedaj najbolj pestro leto mojega življenja. Bil je vihar. Moje ime je zdaj bolj znano kot kdaj koli prej, in veliko več pritiskov na mojo igralsko kariero v smislu projektov, ki jih bom jaz izbral. Zame se je veliko spremenilo tudi na drugih področjih. Vedno sem si želel kariero v glasbi in zelo sem navdušena nad mojo skupino Wallows. V začetnih fazah postajanja kariere in rad bi še naprej raziskoval to. Igralni svet je odličen, vendar to počnem že 12 let, zabavno pa je narediti nekaj novega. Do nadaljnjega ne bom naredil nobenih drugih projektov, ker želim, da bi to postalo resničnost. Veliko vrat je zdaj odprtih – na kakršenkoli način mi ne nudijo filmov levo in desno, vendar obstajajo stvari, ki jih sem vedno želela narediti, kar zdaj lahko storim, in ne bom šel se bojite, da se osredotočite na njih.

Dylan Minnette
Scott Dudelson / Getty Images

POVEZANE: Buzziestova knjiga iz leta 2018 že postaja film Charlize Theron

13 razlogov, zakaj odprl velik pogovor o duševnem zdravju, še posebej pri najstnikih. Je bilo to pomembno za vas? To mi je bilo zelo pomembno. Kot igralec je zelo redko, da lahko naredite projekt, ki lahko potencialno spremeni nečloveško življenje ali jim omogoči, da se počutijo, kot da se lahko odprejo ljudem. Do te točke sem bil v projektih, ki so bili odlični, vendar niso bili resnični delaš karkoli za vsakogar – bili so samo zabava. 13 razlogov, zakaj Mislim, da je res zabavna, a tudi izjemno pomembna. S temi izjemno pomembnimi temami je razpravljalo o glavnih razpravah, ljudje pa se bolj zavedajo. Lahko sprejmejo, kar želijo od predstave, za boljše ali slabše in imajo lahko svoje reakcije. Toda vsaj ljudje govorijo o tem, oblikujejo mnenja, se zavzemajo za sebe in se poslušajo in branijo drug drugega. To se je zgodilo ravno tako, kot bi moral, in upam, da bomo lahko še naprej to počeli v prihodnosti šova. Nisem še videl nobene druge sezone, zato sem navdušen, da vidim, kaj se zgodi sam.

Dylan Minnette
Beth Dubber / Netflix

Kako ste se počutili, ko ste izvedeli, da je bil vzel drugo sezono?? Bilo je nekako protiklamaktično, ker sem slišal, da se bo to zgodilo. Torej, ko se je uradno zgodilo, je bilo všeč: “V redu, zdaj se lahko pripravim na to, da bi za šest mesecev dejansko šel nazaj na film Noroth.” Ampak bil sem navdušen – rad sem predvsem radovedil, da vidim, kaj bodo storili. Slišal sem ideje, vendar me je res zanimalo, kako se bodo vsi skupaj srečali. Bil sem veliko več v temi, ne da bi knjigo odšla v drugo sezono. Vedel sem, da bo vsak dogodek, ki se bo odvijal v prvi sezoni, od začetka, saj je naš voditelj, Brian Yorkey, vse povedal. Tokrat je hotel, da vsi, ko smo šli, ugotovili stvari. Vsak scenarij je bil presenečenje, kar je bilo zabavno. Nisem mogel videti velike slike sezone dva, dokler ni bilo konec, in potem sem bil kot, “To je bilo dobro!”

Dylan Minnette
Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic

Kakšna je to, da delate z Seleno Gomez, ki izvršuje produkcijo? Ona je vse, kar bi upala, da bo. Je izjemno čista in iskreno tako čudovita oseba. Ona je super priložnostna in to mi je všeč. Ona ni narejena veliko – ona nam omogoča, da naredimo tisto, kar izdelujemo. Ampak ona vedno gleda in vidi stvari, ki jih nihče drug ne more. Kadarkoli jo vidim, je super in tako spoštljiva in prijazna. Ne morem povedati dovolj o njej.

Kaj trenutno gledate na Netflixu? Nimam časa za gledanje ničesar prav zdaj, ampak jaz umrem gledati Konec sveta F *** ing. ljubil sem Mindhunter in Velika usta lansko leto. American Vandal Bil je tudi briljanten. Bil sem obseden z njo in aplaud absolutno vsakdo, ki je to stvar. Nisem pričakoval, da bo tako neverjetno, kot bi bilo, in po mojem mnenju je bilo to najboljša stvar na Netflixu lani. Razen Netflix, moja najljubša stvar na TVu je zdaj Gospod Robot. To je izven briljantnega in tako podcenjenega v smislu, da ga mnogi ne gledajo. To je tako posebna serija in resnično je samo lastna enota. Veliko televizorjev je veliko – želim, da bi lahko sledila.