15-Carat Engagement Ring Melanie Trump ni stala, kar je rekel Donald Trump

Predsednik Donald Trump je povedal, da je plačal za diamantni prstan s 15-karatnim smaragdnim prerezom Melmanja Trumpa, je netočen, je zlatar, ki ga je prodal, zdaj.

Leta 2005 je povedal Donald Trump New York Times da je Graff Diamonds znižal ceno dragulja za milijon dolarjev, ker bi mu prodaja z njim zvišala publiciteto. “Samo bedak bi rekel:” Ne, hvala, hočem, da plačate milijon dolarjev več za diamant, “je dejal v prvotnem članku, ki je naštel prstan na maloprodajni vrednosti v višini 1,5 milijona dolarjev.

Ampak glede na novo poročilo iz Forbes, predsedniku dejansko nikoli ni dobil popust v višini 1 milijon dolarjev v pogodbi, ki jo je imel pred več desetletjem.

Torej, kakšni so pravi stroški Melaninega obroča?

Melanija Trump Engagement Ring
 J. Kempin / FilmMagic

Ljudje pri zlatarju zdaj čistijo zrak. V e-poštnem sporočilu, ki ga dobi Forbes, Predsednik Graff Diamonds Laurence Graff pravi, da je Donald “z veseljem delal poslovanje”, vendar v letu 2005 še nikoli ni dobil “nobenih uslug”

Graff CFO Nicholas Paine dodaja: “Ne prodajamo predmetov za oglaševalsko vrednost.” Vendar nakitniki niso potrdili dejanske vsote, ki jo je plačal za prstan.

VIDEO: Trump gleda neposredno v sonce brez očal med sončnim mrkom

Forbes poroča tudi, da je tretji vir poudaril dejstvo, da je Trump v resnici ležal o popustu v Čas kos. “Plačal je [prstan] v celoti in plačal takoj,” je povedal izvor v trgovini.

Po navedbah Forbes, Trump je prav tako plačal pavšalni znesek v višini 3 milijone dolarjev za diamantni prstan Graff, ki je kupil Melania za svojo 10. obletnico poroke.

Ta drugi prstan je sprožil polemiko, ko ga je Melania nosila v svojem uradnem portretu First Lady, ki je izšla aprila 2017.

Nekateri so trdili, da je bila odločitev, da nosijo tako draga dela, pomanjkanje empatije za trdo delo davkoplačevalcev.