$ 21 Secret za čudovite Lashes Kaia Gerber’s

Maj 2018 Kaia Gerber - Slide - 9
Kevin Tachman

Najnovejši obraz Moda se odpre zaradi njene neugodne faze, postaja vzorčni model, in največjo lekcijo, ki jo je naučila od njene mame…

Najnovejši obraz Moda se odpre zaradi njene neugodne faze, postaja vzorčni model, in največjo lekcijo, ki jo je naučila od njene mame…

Več

Kahlana Barfield Brown

16. april, 2018 @ 9: 00
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Imaš 16. Ste vedeli, da si želel slediti po stopinjah svoje mame in postati model? Pravzaprav nisem razumel, kaj je storila, dokler nisem bila starejša. Plus, imela sem prav tako nerodno fazo, ki še ni bila tako dolgo. Toda, ko sem začel rasti vame in pridobivam zaupanje, sem spoznal, da je morda modeliranje nekaj, kar bi rad storil.

Imeli ste nerodno stopnjo? O moj bog, ja! Bil sem zelo visok in malo debel in nisem vedel, kaj naj naredim s svojimi lasmi. In samo oblačila, ki sem se jih odločila nositi … Toda moji starši so me pustili, da se naučim lastnih učnih ur, kar je bilo učinkovito. Moja mama je bila: “Hočeš nositi modro senco za oči? Pojdi naprej. “Nikoli več nisem nosil. Zdaj verjamem, da če niste šli skozi nerodno fazo, niste doživeli življenja. Samo na drugi strani si prišel tako hvaležen, da je konec.

Ali je bilo nekaj, kar si moral rasti, da bi ljubil sebe? Ljudje v šoli bi se norčeval mojih dolgih nog. Ko greš okoli več otrok, ki poskušajo ugotoviti, kaj fantje najdejo srčkan … to je bilo težko. Kasneje pa sem spoznal, da moje noge delajo za to, kar želim storiti. Zdaj, seveda, obožujem svoje lanke noge.

POROČILO: Kaia Gerber ne misli, da izgleda kot mama Cindy Crawford

Kakšna je največja lekcija, ki ste jo naučili od svoje mame?? Učila me je, da je skrb za vas pomembno, zato se učite, da ste zadovoljni s tem, kdo ste. In to manj je več. Z ličenjem se zabavajte, vendar ne potrebujete preveč, da bi bili lepi.

Odrasel si v Malibu. Ali ste to naredili bolj sproščeno?? Definitivno. Ne nosim veliko ličila in ne naredim lase. Moja frizerska postala jezna zame, ker bom uporabila hotelske šampone in balzami. Ampak vedno sem bil obseden z vonjem dobro.

Kakšen je vaš prvi spominski parfum?? Kadarkoli je bila moja mama zunaj, bi poskusil vse svoje parfume. Kot sem, glej steklenico za pršenje in se sam tuš. Toda moj prvi osebni vonj, kot odrasel, je bil Marc Jacobs Daisy. Zdaj se spreminjam med Daisy in Daisy Love, ki je sveža in čista, vendar še vedno prefinjena.

VIDEO: Kampanja Kaia in Presley Gerber’s Jeans Calvin Klein Je odobrila Cindy Crawford

Ker si bil že oboževalec, kako je bilo streljanje v kampanji Marc Jacobs Daisy Love? Moramo streljati na plažo, ki je bila zelo zabavna. Bilo je, kot da imam plažen dan z mojimi prijatelji. Kot, “Kako je to delo?”

Kako se približujete socialnim medijem?? Všeč mi je, da uporabim Instagram, da ljudem pokažem svojo osebnost. V vseh drugih oblikah me vidijo skozi oči drugih ljudi. Zato poskušam ne urediti preveč ali premislim o tem. Tudi jaz nisem nekdo, ki ga vedno preverja. Všeč mi je, da dejansko doživljam stvari. Istočasno hočem pokazati dekletom, ki vam jih ni treba tako močno preskusiti. Dokler ste srečni, ne glede na to, karkoli drugega počne, ni pomembno.

Kaia’s 6 Beauty Must-Haves