3 najtoplejše hlačne nogavice, ki bodo nosile to zimo

Ko gre za hladno vreme, so nogavice pogosto predmet nadzora. Mi jih ljubimo, ker nam dajejo možnost nositi obleke in krila v subzero temps, vendar pogosteje kot ne, prav tako jih krivimo, ker niso dali dovolj toplote. Testirali smo tri najboljše nogavice, ki so delovale kot odbojniki proti hladu. Spoznajte igralne izmenjevalce, spodaj, za vašo najtoplejšo zimo.

VIDEO: Bella Hadid zmehča zimo v Kanarskem Yellowu

 

Celebrity stilisti Cristina Ehrlich (njeni naročniki so Allison Williams, Amy Adams in Margot Robbie) in Emily Barnes (obleka Jemima Kirke in Anna Chlumsky) oba ne morejo dobiti dovolj nogavic Wolford ($ 105; wolford.com) nad 2 pred leti in ti klasiki še vedno držijo. Če iščete nekaj, kar je trajno, odporno na trganje in toplo, bi jih bilo treba težko vrteti.

Še ena preizkušena in najljubša najljubša je Hanes hlačne nogavice s tehnologijo X-Temp (18 USD; macys.com) v nogavici, ki je zasnovana tako, da se prilagodijo vaši telesni temperaturi, ko se vaše aktivnosti spremenijo za celodnevno udobje. Prilagoditve temp so takšne, kot so prilagojene nogavice in je kot nalašč, ko se vaša temperatura spreminja iz zaprtih prostorov na prostem.

POVEZANE: Kdaj naj začnete nositi hlačne nogavice??

Veliko možnosti nogavic ponujajo toplotno tehnologijo ali oblikovalsko opremo. Toda Hue Cool Temp Control Tights ($ 19, bloomingdales.com) ponujajo obe. Kontrolni vrh pasu gladi krivulje, ne da bi povzročal neugodje ali valjanje navzdol in temp tehnologija ponuja toploto, ko jo potrebujete.