3 razlogov, zakaj vam Anastasia’s Glow Kit spremeni vaše življenje

Ko gre za konturne palete in čeveljne svinčnike, se izdelki podjetja Anastasia Beverly Hills uvrščajo v kategorijo Rolls-Royce za vsako kategorijo, zdaj pa prihajajo na svoje vrhunce. Blagovna znamka se je začela leta 2016 z uvedbo novih Glow Kits, ki so na voljo v dveh super-laskavih možnostih. Gleam (na vrh) vsebuje štiri biserne tone, ki najbolje delujejo na hladnih poltih, medtem ko ta žarek (spodaj) izgleda neverjetno na toplejši koži. Cena po vsakem $ 40 (anastasiabeverlyhills.com) je, da dobite vsak prašek v višini 10 dolarjev na pop, in ne šalimo se, ko rečemo, da so njihove uporabe neomejene. Spodaj smo predstavili 3 razloge, zakaj potrebujete vsaj eno od teh palet v svojem življenju, stat.

POVEZANE: 5 Makeup Trends, ki jih morate dodati v vaš lepotni besednjak

Vaše Cheekbones bodo bolj poudarjene kot kdajkoli prej
Prva in najbolj očitna korist? Svetleče kot diamant 24/7. Vsaka od štirih loncev izgleda čudovito nosi sama, vendar je dovolj lahka, da se med seboj lomita, če je to vrhunsko vrhunsko sporočilo Instagrama. Tudi če ste novinec stroge tehnike, so praški blendavljivi in ​​nori-enostavni za delo. Uporabite koničasto krtačo za mešanje, da si vzamete majhno količino šimra in s krožnimi gibi delate izdelek nad vašimi ličnicami, na pokrovčevem loku in po sredini nosu.

POVEZANE: Kako obvladati varno delo za strobno tehniko

Nikoli več ne bo treba skrbeti za temne kroge
Imate kdaj imeti tiste jutre, ko noben znesek ličila ne more skriti dejstva, da ste bili ves čas navezani na vaš račun Netflix? Tanka plast osvetljevalnika, ki se uporablja pred vašim korektorjem, bo takoj ustvarila bolj buden videz, ne da bi se morali kupiti na izdelku. Takoj po zaključku režima za nego kože uporabite krtačo za označevalnik prahu na območju pod vplivom oči, nato pa sledite svojemu temelju in prikritju kot običajno. Svetloba bo odklonila svetlobo in bo prevarala vsakogar, da bi mislila, da imaš svoje 8 ur noter, vse sledi bleščice pa se ne bodo mogle zaznati pod vašim korektorjem.

POVEZANE: Strobing je zdaj stvar za vaše lase

Vaša kolekcija oči bo takoj vzporedna
Zabavno dejstvo: samo zato, ker je bil Glow Kit namenjen vašemu obrazu, ne pomeni, da ne morejo osvetliti senčnih oči. Čeprav lahko tehnično nosite barve solo na svojih pokrovih, jih lahko uporabite tudi za manipuliranje učinkov, ki jih ustvari vaša obstoječa zbirka sence. So dovolj čisti, da se lahko nanašajo neposredno na barvo, da dodate nekaj razsežnosti, ali pa poskusite dabbing najlažjo barvo vaših notranjih kotov za široko očesni videz. Prav tako smo obsedeni, kako se zdi, da je majhna količina mešana ravno v samem središču pokrova.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 1 =

map