3 Večkotne ščetke, ki omogočajo hitrejšo in lažjo styling

Seveda lahko nadaljujete s ščetkanjem lase z orodjem, ki je trenutno v notranjosti predalčka za kopalnice. Ampak zakaj bi ti, ko bi ti nadgradnji lahko razkrili z nekaj precej impresivno stranskimi učinki? Oglejte si najboljši način, da te super napolnjene ščetke delate v vaši rutini.

Kriket Ultra Gladka Kokosova Detangling Brush (13 $; cricketco.com)

Prihranek časa Hairbrushes - Embed 1
Vljudnost

Kako deluje: Z majhnimi plastičnimi ščetinami, ki jih napolnimo s kokosovim oljem in keratinskim beljakovinjem, ta krtača (namenjena uporabi na mokrih lasih) gladi vrvice in prežene frizz. Če se uporablja v prhaju, lahko tudi pomaga razdeliti balzam od korenin do nasvetov. 

Naš tester pravi: “Obvladovanje mojih grobih, kodranih las lahko včasih pomeni tone preloma,” pravi naš novinar. “Ta krtačica je bila bolj nežna kot druge ščetke s plastičnimi ščetinami, vendar sem še vedno uspela priti ven iz vseh vozlov. Uporabila sem jo tudi za masažo lasišča – ne samo, da je bilo sproščeno, ampak čutila sem, dobro. ” Še ena funkcija, ki jo je naš tester cenil? “Čeprav so bile moje roke prepojene in pokrite v kondicionirni napravi, sem še vedno dobil dober oprijem zahvaljujoč ukrivljenem ročaju.”

Amika Bombshell Blowout termična krtača (100 USD; sephora.com)

Prihranek časa Hairbrushes - Lead
Vljudnost

Kako deluje: Priključek v to električno okroglo krtačo in dvo-palčni keramični sod se segreje do 356 stopinj, da zagotovite glasnost in dviganje, kot ste slog. Dajte jo skozi sveže posušene dlake, da se na koncu zožita prefinjen ovinek ali zavijete okrog okrog njega, da se zavrtite. Ima tudi nastavitev, ki oddaja negativne ione, kar pripomore k odpravi statičnega stanja. 

Naš tester pravi: “Izgleda kot ena od teh ščetk za vročo zrako, vendar tukaj ni nobenega zraka,” pravi naš novinar. “Uporabljal sem ga, kot da bi jo redno krtačilo za lase, ga potegnil iz korenin do konic, in moje pramene so bile še posebej gladke.” Rezultat je bil mehek, a preprost “, z rahlo zakrivljenimi konci. “Uporaba tega mi je dala poliran, sveže-od-blow-dry-bar konča.”

Čopič za suho kremo Conair (8 $; conair.com za lokacije)

Prihranek časa Hairbrushes - Embed 2
Vljudnost

Kako deluje: Edinstveno oblikovana za uporabo s katerim koli suhim šamponom, ima ta čopič v središču ščetine, ki odstranjujejo ostrige, in zatrgne najlonske ščetine na straneh. 

Naš tester pravi: Suhi šampon ponavadi predstavlja izziv: »Ko ga nanjo namestim na svoje debele dlake z dolgimi rokavi, moram običajno voditi svoje roke skozi to in narediti nekaj skrčenja, da bi izdelek izginil. Tudi takrat lahko zamudim spot, “pravi naš novinar. “Po nekaj meglicah s suhim šamponom sem trikrat prečkal ta krtačo skozi moje korenine, a belo ostanek ni več.” Dodal je tudi količino. “Ker so ščetine v prahu tako gosto zapakirane, je resnično pomagalo dvigniti svoje pramene na korenine. Uporabljal bi ga tudi brez suhega šampona!”