4 dni, 4 Killer Izgleda: vikend Jennifer Lopez v obleki

Nobenega dvoma ni, da Jennifer Lopez vedno izgleda neverjetno, zvezdni vihar v viharju s stilom pa je še dodatno dokazal to točko. V zadnjih štirih dneh je Lopez vroča na tiskovni turneji za njen prihajajoči film Fant Naslednja vrata (v gledališčih 23. januarja) in z vsakim dnem je izgledala bolje in bolje.

POVEZANE: Tukaj je prvi pogled na nove nakit modelov Jennifer Lopez

Včeraj je zvezda zadela ulice New Yorka, ki je videti preveč čudovito za besede v naši najljubši obleki, ki jih je ta vikend podarila – rdeč volna Reem Acra, kristalno črtaste črpalke Christian Louboutin in peneče uhani Kwiat (nad). Njen naslednji ansambel je prišel na zabaven videz Nocojšnja sekcija Igra Jimmy Fallon, kjer je trojna grožnja sijajala v rjavi barvi in ​​kovinske roza široke hlače Solace London (na sliki spodaj).

Jennifer Lopez
Fotografska banka Douglas Gorenstein / NBC / NBCU preko Getty Images

Earlier, Lopez je prišel do Dobro jutro Amerika oblečeni v več sivih odtenkih, ki so bili izjemno glamurozni. Za pogumne zamrznitve templja Big Apple je seznanila svoj volneni oblek s krznom Roberto Cavalli s črno Jimmy Choo sklopko, briljantno s srebrno mrežo Giuseppe Zanotti in briljantke Sethi Couture, Le Vian in Harry Kotlar (spodaj).

Jennifer Lopez
Alessio Botticelli / GC slike

The American Idol sodnik je v soboto v Los Angelesu ustavil Fox Winter TCA All-Star Party, kjer se je oblekla v toplejše vremenske razmere: beli vroči topi SisSae, krepki noir Sachin in Babi srednji piščal in izstopajoči Charlotte Olympia peti stilizirani verižni belo zlati diamantni uhani in njen prstan Lauren Harper je sestavil svojo seksi obleko (spodaj). Lopez nosi toliko neverjetnih videzov, težko sledimo!

Jennifer Lopez
Jason LaVeris / FilmMagic

FOTOGRAFIJE: Najbolj eleganten videz Jennifer Lopeza kdajkoli