4 nasveti za pomoč pri prijavi s staranjem

Ali je mogoče tako ves čas sestavljati? Ne, pravzaprav. In to je v redu. Življenje s pomanjkljivostmi in spoštovanjem z njimi je predmet nekdanje modne urejevalke in nova publicistka Beth Thomas Cohena, Spusti akt, je izčrpen!: Brezplačno se spustite iz svojega tako imenovanega »skupnega življenja«, Na voljo je od 4. novembra naprej. Cohen-jev neposreden, brezsmiselen odnos pokriva vsako izmed 147 strani tega samopomoč, ki se ukvarja z vprašanji, kot so zakonska zveza, otroci, prijateljstva in da,. 

“Želel sem si nekaj, da bi mi pomagal, da mi ne bi bilo nerodno zaradi dejstva, da nisem imel načrtovanega celotnega življenja,” je dejal Cohen. V stilu zakaj je napisala knjigo. “Včasih nosimo toliko mask, da niti ne vemo, kdo smo. Napako sem naredil že toliko let, in to je bilo popolnoma naporno. «Torej, tu je prišla do naslova“Spustite dejanje” pomeni, da v naših življenjih prevzamete nepopolnosti in izzovete svoje resnične misli o odnosih, ljubezni, spolu, starševstvu, karieri, samospoštovanju, samopodobi in vsem ostalim. Ne morete se sramovati ali se opravičevati kako resnično počutimo, se bodo ženske bolj zavedale, kdo smo, in bolj sprejemamo sebe in drugega. ” 

spusti-dejanje-embed
Vljudnost

POVEZANE: Cindy Crawford na Turning 50, njen najljubši off-duty look in kaj misli o modelih te generacije

Eno poglavje knjige je pod naslovom “Forty Is The New Twenty”, ki se ukvarja s tem, kako se ženske ukvarjajo s starostjo. “Ta tema me razburja na toliko ravneh, ker zakaj 40 mora biti nova stvar?” Se sprašuje Cohen. “Zakaj ne more biti samo, da je 40 samo 40?” Morda je prav. Torej, kaj lahko storite, da spremenite svojo večno mlado miselnost? Pripravila je nekaj idej. Pomaknite se navzdol, da preberete štiri učinke, povezane s starostjo, ki jih lahko preložite iz knjige Cohen, prilagojene izključno za V stilu

Zakon: Poskusite videti 20, ko ste 40.
Zakaj ga spustiti: Ker, če imaš 40, potem ni mogoče videti 20! Še posebej po otrocih. Ko se vaše telo spremeni po otrocih, je to izkušnja odpiranja oči. Ne morem vam povedati, kolikokrat sem pogledal v ogledalo (in še vedno sem) in si mislil, kdo je ta oseba in kje je bilo njeno telo? Vsi moramo opustiti zamisel o ponovitvi, kot je Heidi Klum. S starostjo pridejo sesanje joške in večje riti in širjenje pasu. Obstaja samo toliko, da lahko storite, da obrnete nazaj roke časa; zanikanje ni eden izmed njih. 
Nasvet: Bolje, da sem iskren s samim seboj.

Zakon: Jaz sem platinasto blondinka genetsko.
Zakaj ga spustiti: Ker ni resnično. Spominjam se, ko sem imel kakšne vrste las, s katerimi si ne bi mogel narediti ničesar modnega. Torej, kaj sem naredil? Plakal, pokral in raztrgal, kar sem lahko, da bi lase naredil vse, kar ni bilo, kar je bilo vsestransko. Pri 12 je bilo smiselno; pri 18 letih nisem več potreboval dlake, da bi bil moj oklep. Vse sem odrezal. Bilo je tako osvobojeno, tako lahno, tako resnično! Drugi sem spoznal, da lahko spremenim svoje lase, da ustrezajo njegovi naravi, sam sem jo naredil sam.
Nasvet: Potegnite svoje lase na to, kar želite, vam bo pomagalo, da se boste počutili bolj samozavestni.

Zakon: Zvalil sem se iz postelje in to dobro izgledal.
Zakaj je to padlo: Ker na tej točki v mojem življenju, mi potrebuje veliko časa, da se mi obrnem na obraz. Nihče se ne zbudi zjutraj na svojem 40. rojstnem dnevu, gleda v ogledalo in lahko iskreno reče, da izgledajo enako kot pri 20. letu. To vem iz prve roke. V najboljšem možnem položaju, da čutim najboljše, kar lahko.
Nasvet: Sprejmi dejstvo, da izgledaš drugače.

POVEZANE: Zakaj je zdaj trenutek, da preberete Lene Dunham? Ni to vrsta dekleta

Zakon: Suhih kavbojk za vse!
Zakaj ga spustiti: Čeprav so lahko najnovejši jean slog, poiščite, kaj deluje zate. Osebni slog se mora razvijati s starostjo. Ko ugotovite, kaj najbolje deluje za vas in vaš tip telesa, se morate držati z njo, ne glede na trend. Ena od najpomembnejših stvari, ki sem se naučila med tako dolgo v modni industriji in ni bila “norma” glede na tip telesa, je bila, kako se obleči za moje telo. Pogosto ljudje ustrezajo temu, kar menijo, da vsi ostanejo oblečeni, in potem postanejo videti smešno, samo zato, da se prilegajo. 
Nasvet: Najboljša stvar pri starejšem se prilagaja vašemu individualnemu slogu.

Prilagojeno od “Spusti akt, to je izčrpavanje !: brezplačno se spustite iz svojega tako imenovanega” življenja skupaj “, ki ga je pripravil Beth Thomas Cohen, ki ga je izdal Taylor Trade.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

41 − = 34

map