5 Čas Bachelor je bil res čuden glede seksa

Na nocojšnjo epizodo Bachelorette, Becca Kufrin bo imela priložnost, da postane intimna s svojimi kamerami-sans kamerami, saj je finalista Jason, Garrett in Blake v Fantasy Suite. Ta spolna ekspedicija je častna tradicija v Bachelorju Nacija – in morda najnevarnejša. Čeprav je predstava vse o iskanju trajne ljubezni, združljivosti in poroke na hitre časovni potek, se lahko uresničitev ljubezni, ki jo najdemo, zavije v skrbno skrivnost.

Ne gre samo za to, da se kamere spustijo – kar je očitno smiselno (čeprav domnevno proizvajalci imam levi ročni kameri na postelji, če se bodo lovebirds odločile). To je, da se v oddaji redko dopušča, da se beseda “sex” izgovori na zraku, in ko to počne, skoraj vedno zgreši oznako.

Zakaj? No, kot nam je zgodovina pokazala, ima Bachelor Nation represivno razmerje s seksom. To je zelo udobno sugestivno ples okoli teme (to je predstava o poročni poroki, navsezadnje), vendar se ne sooča z glavo na. Franšiza je vse o draži drame in pridobivanje tekmovalcev za razlitje podrobnosti. Toda, ko se eden izmed njih drzne govoriti odkrito o tem, kaj se – ali ne dogaja – med listi, so bodisi zlezni ali osramoteni. Biti preveč spolno aktiven je vzrok sramu; da niso spolno aktivni dovolj je preveč. Na koncu Bach Nation, predstavitev o ekstremni preglednosti, ni povsem prepričan, kako ravnati s stvarmi, ki jo tako pogosto omenja, zato bi Fantazija pravzaprav ohranila samo to – domišljijo.

Zapomni si te incidente, zaradi katerih je bilo jasno Bachelor nima pojma, kako predstaviti prijeten, sporazumen in spoštljiv spol?

VIDEO: Portia de Rossi ni nesrečna o glasbi, razstavlja Ellen DeGeneres

Juan Pablo : thumbsdown_tone4:

Eden od najbolj nepozabnih sexcapades v knjigi zgodovine Bach Nation vključuje Juan Pablo Galavis, franšize 18. Samec, in tekmovalca Clare Crowley. Drugi pomembnejši igralci v tej pripovedi: mizogija Juan Pablo in vsepovsod grozna osebnost. Že v sezoni je Juan Pablo uporabil svoj status samohranilnega očeta, da bi razložil, zakaj se je z nekaterimi tekmovalci strinjal s poljubom in ženskam povedal: “Ne želim, da bi moja hčerka videla, kako oče poljublja 20 deklet.” (Poljubljanje šest je bil bolj hčerki prijazen). Vendar je s Clarejem Juan Pablo želel narediti več kot samo poljubiti: po tem, ko so si delili sezono prvi poljub, so prav tako slavili seks v oceanu po datumu skupine v Vietnamu, tednih pred Fantasy Suite episode – ki je v bistvu, ko je kul, da končno kosti nekaj preostalih suženj ali obleke za gledalce doma, dokler ne imenujete dejanja. Evo, kako je sledil: Clare in Juan Pablo sta imela čudovit čas na njihovem skupnem datumu, ko se je Juan Pablo v bistvu pretvarjal, da vse druge ženske niso bile tam. Naredili so se v vročih kadi in hotelskem bazenu Juan Pablo, Juan Pablo pa je Clareju celo podaljšal to nočno skupino. Oskrba s kemijo, Clare se je vrnil v hotelsko sobo hotela Juan Pablo ob 4 uri in oba sta vzela svojo poželenje, da bi vstala v ocean.

Medtem ko je Juan Pablo vstopil v ure jutra zjutraj, je malo vedel, da je Clare vedel, ni bil tako ponosen na svojo kemijo kot ona. Naslednji dan, Juan Pablo pa jo je vse nagradil za svoje medsebojno dogovorjene akcije. Rekel je: “Upam, da nihče ne ve. Bilo je malo čudno zame. Preveč sem pošten z ljudmi … Mogoče ni bilo prav. Imam hčerko. Ne želim, da bi ona videla, kaj se zgodi, če jo vidi. «Clare, ki je bil očiten prvak v predstavi, je bil ponovno postavljen kot promiskuni prekršek. Naredila jo je v epizodo fantazijskega filma Juan Pablo (ko so, verjetno, znova zabavali), in je bila njegova sezona. Na koncu pa je bila vesela, da so jo poslali domov, ker je Juan Pablo pri svojem končnem enem dnevu zašepetal nekaj tako nespodobnega, da je Clare, rekla je, da je “šokirana”. “Izbral mi je, da mi pove nekaj, kar nobena ženska ne želi slišal, da me ne pozna in kakšno spolno stvar ne želim ponoviti. Bilo je žaljivo in je bilo žaljivo. ” Vendar pa je razkrila to spolno stvar in to je bilo domnevno: “Ljubim te, ampak te ne poznam.”

POVEZANE: 50 žensk, zakaj pošiljajo blato

Colton Bachelorette - Embed
ABC

Najbolj znani dekleti v svetu

V začetku te sezone je Colton objavil naslove, ko je priznal Bachelorette Becci Kufrin, da je devica. Ampak Ashley I. je priljubljena in najpomembnejša (zdaj-nekdanja) devica franšize. Kot tekmovalka v sezoni Chrisa Soulesa je Ashley priznala, da še nikoli ni seksala, ker je čakala na pravo osebo (čeprav ne za zakonsko zvezo). Bila je razočarana, ker je ugotovila, da je to negativno vplivalo na njen odnos s Chrisom. “To sem rekel Chrisu Soulesu v tej sezoni in moram biti iskren, nisem mislil, da je mislil, da je to zelo privlačno,” se je spominjala. “Mislim, da me je nehala gledati kot na spolni predmet na tej točki – občutila sem spremembo v našem odnosu.” Na spletu, iskreno razpravo Ashley I o njeni seksualnosti je sprožila odprto razpravo. Ampak show je postal Ashley I v nizko klicanje pariah in spremenil svoj status kot devica v eno najdaljših trajnih punchlines; lahko je tudi ime, ki ga je izdala vlada v nazivu Bachelor Nation. Vsak človek, ki je datiral, je bil zahvaljen, ker je poskušal delati stvari s žensko devico (oh, moj!), In potem, ko je končno seksala, so bile te informacije pod zaklenjenimi ključi.

Medtem je bil zadetek nekdanjega NFL igralca Coltonove izreke zadovoljen s popolnim šokom, nato pa podporo in končno zavrnitvijo Becke. Toda show ga je poskušal uporabiti, da bi se mu sočustvoval. Za razliko od Ashley I., Colton ni občutil premika v njegovem odnosu, dokler ni Becca prijatelja in nekdanji ljubezenski interes Coltina, Tia se je vrnila na oddajo prejšnji teden in mu izgovarjala nadaljnjo poželenje. Če se tega ni zgodilo, je bil status Colton’s Hot Virgin označen kot vklop, ki signalizira spoštljiv, pristen pristop k ljubezni.

POVEZANE: 7 Ginekologi na # 1 vprašanje pacienti vprašati

Ashley I Bachelorette - Embed
David Livingston / Getty Images

Kako Vile je Nick Viall?

Med sezono Nick Vialla Bachelor, seks je bil praznovan na način, da ni bil nikoli na showu. Na njegovem ekvivalentu nocojšnje epizode je Nick ujel tri ženske v Fantasy Suite, svojo kmalu zaročenko Vanessa Grimaldi, takratno prihodnost Bachelorette Rachel Lindsay in Raven Gates. Ravenov večer v apartmaju je bil zelo pomemben, ker je na Nickovih ramenih potoval veliko; po Ravenu, še nikoli prej ni bila orgazma. Takrat je Nick postal prvi mož, ki ji je dala. Po njenem prvem orgazmu je paradirala po Finski, kot je bila božično jutro in jo je obiskal Sveti Nik. Rekel je kameram: “Rekel bom, da je Nick res dober v tem, kar počne.” Težko je povedati, ali je raven namig, namig, premikanje, namigovanje o Nickovi spolni sposobnosti in nadure odrasle ženske, ki jahajo sani in igrajo v sneg po prvi noči dobrega seksa je naredila več, da bi jo infantilizirala ali da bi se senzacionalizirala njihova noč skupaj.

Če ste navdušeni nad predstavo, veste, da ta niz srečanj ni bil Nick’s prvič v Fantasy Suite. Pred začetkom serije je bil Nick tekmovalec v sezoni Kaitlyn Bristowe in Andi Dorfman’s. Končal je kot tekmovalec v obeh. Ko Andi ni izbral Nicka, jo je zapomnila v Po končni roži poseben: “Če niste bili zaljubljeni vame, nisem prepričan, zakaj ste se ljubili z menoj.” Ta en stavek in vključitev spola med seksualno epizodo sta povzročila tako razburjenje, da je veliko naslovov o tem, zakaj priznala, da je seksa z Andi rojala na internet. Najbolj šokantno pa je bilo to, da je Nick razkril, kaj so delili v tej sobi, ali celo, da je bil osebno izdan, da je spominjal na to, kar je Andi verjetno delil z drugimi tekmovalci v drugih Fantasy Suites; to je bilo, da je franšiza zaskrbljena zaradi izrecnega priznanja, da se tisto, kar se dogaja v treh sobah, ki so jih rezervirale za družbo Bachelorette za seks, dejansko pomenilo spol. Bachelor in njegovi izrezki vse, razen vpišite, kaj se dogaja za zaprtimi vrati – ampak dejansko črkovati? Sacrilege.

POVEZANE: presenetljiv način za izboljšanje vaše masturbacijske rutine

Para-Dicey

Bachelor franšizni poredni korak-otrok, Bachelor in Paradise, služi kot konec poletnega zdravljenja, da ne trpimo Bachelorette umik. V preteklih sezonah se odvržejo odrezki in jih izloča na plaži v Mehiki. Na voljo je neomejena zaloga alkohola skupaj z vrtljivimi vrati svežega repa. Kot pri vsaki prireditvi v franšizah je domnevni cilj najti ljubezen, vendar je njegov format – v katerem vsak glas vsakega kroga glasov, ki pripadajo nasprotnemu spolu na otoku, spodbuja tekmovalce, naj hitro zapeljejo nekoga (kdorkoli!) … ali izgubijo svoje mesto. Poleg tega okolje omogoča udeležencem skoraj 24-urni dostop med seboj. Lani je ta dinamika, skupaj z razkrito navado, da služi nevarno količino alkohola, prispeval k največjemu in najgorem, znanemu škandalu, ki je zaustavil proizvodnjo za nekaj tednov.

Lansko poletje, 4. junija 2017, sta se Corinne Olympios in DeMario Jackson priključila v eno od BiP vile bazeni. Prizor so opazili proizvajalci, Corinnovo pijanost pa je vzbudila skrb za enega od njih. Ta proizvajalec je menil, da je DeMario izkoristil Corinne in jo prijavil, ko je bila proizvodnja ustavljena, zato je ABC lahko izvedla preiskavo. V tem času je Corinne izdal izjavo, ki pravi: »Žrtev sem in preživel prejšnji teden, ko sem poskušal čutiti, kaj se je zgodilo 4. junija. Čeprav se spomnim tisto noč, se je nekaj očitno dogajalo … Kot ženska , to je moja najhujša nočna mora in postala je moja resničnost. «Prav tako je pokazala, da je bila pod vplivom zdravil na recept in alkohola takrat. Toda do konca junija sta prav tako Warner Brothers in Corinnova odvetnika ugotovila, da del proizvodnje ali DeMario ni storila ničesar, Corinne pa je objavila nadaljnjo izjavo, v kateri je pojasnila, da ne obtožuje nobene stranke, ker ni vedela za njeno duševno stanje incident. “Lahko izgleda, da ste popolnoma prisotni in popolnoma tam, in vaš um ne more biti nikjer blizu,” je dejala.

Predstava se je nadaljevala brez vsakega od njih, in ko je bila javnost prikazana, so gledalcem tretirali Chrisa Harrisona, ki je odigrala seminar za seksualno izobraževanje. Nagovijestil je, kaj se je dogajalo med Corinne in DeMario (“so se raztrgale veliko solz”) in prosila tekmovalce, naj pojasnijo, kako so se počutili vso preizkušnjo (nikomur ne krivijo) in s tem hitro in lepo s poti , se je začelo razveljavitev. Incidenta ni bilo nikoli prepoznano kot simptom večjega problema, kar je povzročilo zaskrbljenost glede splošne blaginje tekmovalcev. Kaj bi se zgodilo, če bi ta en proizvajalec ni poklical? In to se je že večkrat zgodilo in se ni zgodilo?

Na koncu, Bachelor predstavlja nekaj modelov želenega, spoštljivega in smiselnega spola med dvema enakopravnima partnerjema. Namesto tega seksa vidimo kot sramu ali podvig za eno stranko ali, v najslabšem primeru, nesmiselnega.

Ali lahko končno izbruhnejo iz tega plesni in v današnji dan? Becca, vodi pot.