5 razlogov, zakaj smo navdušeni nad največjem svetovnem odprtju H & M v New Yorku

Pripravite se v New York City, H & M’s nova vodilna trgovina v boju ogromno. Največji svetovni H & M se danes odpira na Fifth Avenue in 48th Street v Manhattnu, ki prihaja v velikih 57.000 kvadratnih metrov, kar je približno enako velikosti nogometnega igrišča. Gre za veliko ali pa greš domov za H & M!

Ljubi prodajalca? Preberite, če želite izvedeti 5 razlogov, zaradi katerih ne moremo čakati na nakup nove trgovine:

1. Lokacija bo prinesla vsak izdelek H & M

Nova trgovina bo prvič v Združenih državah prinesla vse kategorije izdelkov pod eno streho, ki bodo vključevala moška in ženska športna oblačila in oblačila, spodnje perilo, spodnje perilo, dodatke, otroška oblačila, novorojenčka oblačila, posebna velikosti, porodniško oblačilo, kozmetiko in domačo zbirko.

2. To bo njihova najuspešnejša trgovina na svetu

Vodilna znamka je do zdaj najslavnejša zgodba H & M, z luksuznimi funkcijami, kot so bele marmorne stene, temne lesene tropske tla, zrcalne stene, sodobni lestenci, usnjeno pohištvo in stenske tkanine v pritrdilnih prostorih. To bo H & M, kot da še nismo videli.

3. Dve besedi: salon za čiščenje

Nič več boste morali poiskati celotno trgovino za par čevljev, ki bodo lepo prikazani v salonu za čevlje vodilnega osebja. To ne le olajša nakupovanje, temveč tudi pomeni, da bodo imeli dodatne sloge čevljev, ki se ne prodajajo na drugih lokacijah.

4. Na voljo bo brezplačna osebna nakupovalna storitev

Ta trgovina ima prvo službo za svetovanje v slogu v verigi. Storitev osebnega kupca je brezplačno na voljo katerikoli stranki – vse, kar morate storiti, je sestanek.

5. Četrto nadstropje je posvečeno domači zbirki H & M

Dolgo pričakujemo, da bomo v New Yorku prodajali blagovno znamko domov, in ta lokacija bo omogočila. Od srebrnine, da bi vrgli blazine, si lahko privoščite svoj dom v trendovskih in cenovno ugodnih prodajnih mestih.

H & M Fifth Avenue Flagship Store in NYC
Amanda Schwab / Startraksphoto.com

Kako navdušeni? Oglejte si slavne osebnosti, ki nosijo H & M v naši galeriji za navdih stilov!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

68 − 66 =

map