5 stvari, ki jih gledamo na Sundance Film Festival

Park City, pridi sem! Člani V stilu posadka se odpravi v Utah v novem letu, da vzpostavi naš pop-up portret studio v osrčju filmskega festivala Sundance, ko praznuje 30. letno veselje do ustanovitelja Roberta Redforda od 16. januarja do 26. januarja. Kaj iščemo Posreduj? Tukaj je pet stvari, ki ogrevajo našo zimsko čudo na filmskem festivalu.

1. POMEMBNE POEHLERJEVikend po tem, ko smešna gospa gostiteljica svojega drugega zlatega globa zapovrstjo, je še vedno zasedena: odhod v Utah, da promovira svoj novi film, Prišli so skupaj. Filma, režija Mokro vroče ameriško poletjeDavid Wain, je smešno vznemirjanje romantične komedije z Poehlerjem, kot lastnik sladkarije New York Upper Sweet Side, ki pade za izvršnega direktorja bonbone (Paul Rudd), ki poskuša zapreti svojo postajo. Odlepite!

2. RYAN REYNOLDS BODO POMLADILI O LJUTIHČudoviti igralec v nekem novem filmu Sundance prevzame nekonvencionalno vlogo, Glasovi, kjer igra nečakinja, ki govori z njegovimi ljubeznivimi živalmi, Bosco psa in gospoda Whiskersja mačk. Edini ulov? Govorijo nazaj. Pričakujemo, da bo njegov čas na festivalu vseboval veliko razprav o mačkah in psih. Zvezda sta tudi Gemma Arterton in Anna Kendrick.

3. AKTORJI GOVORI V SCENESITrend akterjev, ki bodo poskušali voditi svoje roke, bo letos priljubljena tema. David Cross (aka Ujetni razvojdebitiral Tobias Funke Zadetki, satirična komedija, ki jo je napisal in režiral o “paranoičnem občinskemu delavcu”, ki postane slavni po njegovih mestnih dvoranah; Brezšumni zvezda William H. Macy s svojo režijo Brez kormila v katerem igra Billy Crudup kot ad exec, ki se je poskušal vrniti po smrti svojega sina; in končno, John Slattery usmerja Božja žepa, dramo z glavnim Philipom Seymourjem Hoffmanom in njegovim Jezen moški co-star Christine Hendricks.

4. JGL se vrne na TV!Nismo videli Josepha Gordona-Levitta na televiziji od njegovega 3. Rock iz sonca dnevi. Zdaj, človek, ki je lani postavil rekord, ko je bil njegov Don Jon film prodan Relativity Media za milijone, se je vrnil z nekaj enako zabavnega, toda manj testosterona: HITRECORD ON TV. Del festivala New Frontier program, ki prikazuje instalacije, performanse in še več, ta polurna raznolikost kaže, da ima popolnoma vsebino množice in bo premierno na Pivot TV 18. januarja. Na festivalu bodo prikazane prve tri tri epizode. JGL je prvič začel projekt na Sundanceu, zato ga je prvenec prinesel v polnem krogu! Oglejte si predogled tega tukaj.

5. UDELEŽBA UDELEŽENCEV V 30. GODNJI ZBIRKISrečni rojstni dan, Sundance! Za začetek tretjega desetletja festivala so organizatorji združili eklektično mešanico oblikovalcev, zvezd in umetnikov, da bi ustvarili delove, ki so jih navdušili Utopija Utah. Naša izbira: vrečka Anna Sui z reciklirano vrečko iz vreč in sue in desertne plošče Susana Sarandona, ki prikazujejo slike pite. Oglejte si celotno zbirko tukaj.

VEČ: • Nikoli prej-videti V stilu Portreti od 2013 Sundance • Sundance Film Festival 2013 Kick-off • Oglejte si vse stranke v Sundanceu za leto 2013