5 Zabavna dejstva o Divergent Series: Insurgent’s Rosa Salazar

Dauntless je znano, da je slaba, zato ni nič presenečenja, da je Rosa Salazar naredila zmanjšanje za vlogo v igri Divergent Series: upornik. Vemo, ker Starševstvo alum, ki ga je naša pisarna ustavila v visokih pasjih kavbojkah in vrhu pridelka, je rekla: »Naredimo to«. Prav tako je zasukala, kako bi rada delala skupaj Divergent zvezda Shailene Woodley in kako ima veliko na svoji plošči. Igrala je kot vodja v igri Maze Runner: Scorch Trials. Salazar ima tudi humorozno stran, s katero igra zraven Projekt MindyAdam Pally v dveh prihajajočih filmih: Stran za iskanje in Nočne sove. Toda tudi če se zvezde zdijo poravnane za Salazar, vedno ohranja resničnost. “Nisem intenzivno mistična oseba,” je povedala V stilu. “Nimam ničelnosti. Jaz sem rak, vendar to je vse, kar grem. «Nadaljujte, če želite izvedeti pet stvari, ki smo jih spoznali o igralki in njenih težkih dekletih.

1. Očarljiv zdrav eater Shailene Woodley je obdelal odlitke za zdrave prigrizke na setu Insurgent.“Za nas bi prinesla sok, kot zelena-jabolčni korenček,” je rekla. “Ali bi jo izbrala posebej za vas in bi bila kot,” sem dobil grenivke enega! “Bilo je res sladko in dotika.”

POVEZANE: InsurgentInteraktivni 3D plakati vas bodo navdušili za marec

 2. Imela je mohawk za Insurgent ki ji je pomagalo, da se je znašla – in se ji tudi počutila slabo.“Hočevali so mi britje po glavi, vendar sem bil všeč:” Brižimo se samo pol in glej, kako izgleda “, je rekla. “Ni bilo dovolj težko, zato smo obrnujo drugo polovico in obarvali Mohawk rep iz črne do bele barve. Zbudil sem se in pogledal v ogledalo vsak dan, kot je: “Sveti s ***, tako izgledam. Jaz sem ona. “”

103114-rosa-salazar-embed-480.jpg
Sarah Balch za InStyle.com

 3. Morala se je naučiti, kako držati pištolo za svojo vlogo v Insurgent.“Moral sem narediti veliko usposabljanja o orožju, kar je lahko res težko,“Je rekla. “Film je predhodnik večje bitke; zelo cerebralno. Pravzaprav delam več kaskad Maze Runner kot sem storil za Insurgent.”

POVEZANE: Divergent Avtor Veronica Roth sprosti serijo spremljevalcev

4. Želi, da je Adam Pally vedno njen glavni človek na zaslonu.“On je moj mož husband in je tako smešno,” je rekla. “Pripravili bomo še en film s strani istega režiserja in pisatelja Nočne sove. Radi delamo drug z drugim, in to je vse, kar resnično želite storiti, kajne? Bodite okoli Adam Pallya sveta. “

5. V srcu je mrtva-in njena garderoba brez strahu to odraža.“Všeč mi je zelo minimalno”, je rekla. “Jaz sem tomboy v srcu – in v telesu! Vsak dan v življenju nosim American Apparel jeans. “

FOTOGRAFIJE: Najboljša rdeča preproga Shailena Woodleyja