6 New York Fashion Week dogodkov, ki jih lahko dejansko udeležite

New York Moda Teden je dom za nekatere najbolj zanimive dogodke v letu, vendar vam ni treba biti slaven, oblikovalec ali modni urednik, da bi lahko povabili. Pravzaprav so nekateri najbolj kul dogodki v tednu odprti za javnost.

Še naprej se pomikate po 6 dogodkih NYFW, na katere dejansko lahko šelite, nato pa izberete najbolj modne dude, ki se bodo mingle z najboljšimi v industriji.

VIDEO: Best Celeb Instagrami iz NYFW

1. Oglejte si “Changers”, plesna zgodba

Otvoritvena slovesnost je prva modna blagovna znamka, ki bo v sodelovanju z American Express Platinumom prinesla originalni dogodek, ki bo odprt za javnost v času NYFW. Predstave je napisal in režiral Spike Jonze, ki preučuje evolucijo odnosov skozi gibanje in ples. “Changers” teče od 11. septembra do 15. septembra. Nakup vstopnic na PurplePass.com.

2. Pridobite modne nasvete na FASHnFIT

Če ste kdaj želeli brezplačne modne in fitnes nasvete na istem mestu, je FASHnFIT mesto, ki bo to NYFW. Prvotni dogodek, ki ga sponzorira MetroPlus Health Plan, vam daje priložnost, da pazite, da bodo prihajajoči oblikovalci predstavili svoje modele na vzletno-pristajalni stezi ter dobili zdravstvene in fitnes nasvete iz celeb, kot so igralec Mack Wilds in New York Jets ‘Buster Skrine. RSVP za dogodek 8. septembra na EventBrite.com.

3. Preoblikujte v model v Lexusu: nastavite v gibanju

Lexus gosti pop-up dogodek, zaradi katerega se boste počutili, kot da hodite v predstavi NYFW. Poiščite priložnost za zvezdo v lastnem foto-fotografiranju po hitrih laseh in ličinkah na dotik – in udarite po najboljših modelih za modnega fotografa Hao Zenga. Dogodek je odprt za javnost na 459 W. 14. st., 8. in 9. septembra, od 11. do 18. ure.

POVEZANE: Candice Huffine’s Insider’s Guide za New York Fashion Week

4. Get Free Fashion Illustration

Cel teden se je Triumph Hotels pridružil modni ilustratorji Laura Kay, ki obiskovalcem ponuja brezplačne skice vaše #OOTD s klasičnimi novinskimi kulisami. Poiščite podrobnosti o določenih datumih in lokacijah na TriumphHotels.com.

5. Udeležite modno ploščo

Stop prek Samsung 837 v NYFW, da slišijo od strokovnjakov industrije na vzletno-pristajalne steze, najbolj vročih trendih v sezoni, spreminjajočem se obrazu industrije modelov in še več. Poiščite popoln seznam dogodkov Style Dimension in RSVP na samsung.com.

6. Brunch z oblikovalko Marissa Noir

Za praznovanje konca NYFW-a, RSVP za predstavitev modnega bruncha z norveškim oblikovalcem Marise Noir. Uživajte v obroku s tremi tečaji, medtem ko gledate njeno najnovejšo predstavitev. Zgrabite vstopnice za dogodek 16. septembra na EventBrite.com.