6 stvari, ki jih morate vedeti o elegantni sestri Amala Clooneyja Tale Alamuddin

Premaknite se čez Pippa Middleton, v mestu je eleganten nov slaven sestriček. Tala Alamuddin – sestra nikomur, razen Amal Clooney (née Alamuddin) – našo pozornost je našla med nedavno oddajo v New Yorku s sestro in znanim možem Georgeom Clooneyom. Za skupinsko večerjo se je Tala oblekla v asimetrično obleko in razkošnem belem jopiču, ki se je seznanila s črnimi čevlji in ujemajočo vrečko. Dobri geni (in dober občutek za slog!) Vsekakor tečejo v tej družini.

Tukaj je 6 stvari, ki jih je treba vedeti o čudoviti sestrici gospe Clooney:

1. Ona je posvečena sestra
Tala je bila na strani Amala na dan svoje poroke Georgeu Clooneyju. Medtem ko se je nevesta odločila, da ne bo imela častne uslužbence zaradi majhnega seznama gostov, je mlajša sestra prevzela tradicionalne naloge MZ, kot so pomagati nevesti, da se pripravi na njeno hojo po hodniku.

2. Živi v Singapurju
Tala je živela v New Yorku, preden se je poročila z Nagi Hamiyeh, poslovnežem s sedežem v Singapurju.

3. Ona je slog rizik
Bila je opazna v vsem, od nebu visokih kačjih čevljev do drzno vrečastih vrečk, in se zdi, da se ne bo upočasnila kadarkoli v modnem oddelku.

Tala Alamuddin embed 1
XactpiX / Splash

4. ima lepoto in možgani
Brineta je diplomirala iz Richmonda, ameriške mednarodne univerze v Londonu leta 1995, glede na šolski alumni časopis.

5. Ona je mama
Tala ima 13-letno hčerko z imenom Mia Hamiyeh, ki je bila cvetica v Georgeu in Amalova poroka. Mia je bila zadolžena za zelo pomembno nalogo: pomagati nevesti s težkim vlakom, preden je naredila svoj velik vstop.

6. Ljubi živali
Za pse je v srcu v srcu in šteje nemškega pastirja, imenovanega Mojo, kot del družine.

Tala Alamuddin embed 2
Splash News

FOTOGRAFIJE: Najbolj eleganten videz Amala Cloona