7 Kylie Jenner Baby imena, ki se lahko dvakrat kot barve za ustnice

Kylie Jenner je v petkih pestila s šokantno novico, da je noseča in pričakuje njenega prvega otroka s fantom Travisom Scottom.

Medtem ko V koraku z družino Kardashian zvezda in rapper sta do sedaj zadržala mamico, Ljudje je potrdil, da Jenner ni le februarja 2018, ampak pričakuje, da bo dekle. Obvestilo je sprožilo tono buzza, vendar še vedno obstajajo Major vprašanje lebdi: kako jo bodo imenovale?

Pred novicami je Jenner lansko leto pokazala na thelie.com, da je na krovu že imela seznam imen za dojenčke. “V telefonu imam seznam imen, ki jih imam rad za svoje prihodnje otroke,” je dejala lani septembra. “Ampak zdaj so moje skrivnosti!”

Kylie Jenner Pregnant
Jason LaVeris / Getty

Ob upoštevanju mame-to-je lepotni mogol, so naše misli naravnost do svojih znanih kompletov za ustnice. Bi se obrnila na obstoječe barve za navdih navdiha? Ali pa bi lahko šla s popolnoma drugačnim imenom, ki bi se sčasoma lahko spremenila v popolnoma novo senco? (Že obstaja odtenek za hčer Kourtney Kardashian, Penelope).

Spodaj so možna imena Jenner-Scott baby, ki se lahko podvojijo kot barve v kompletu za ustnice:

Jade

Lepo in krepko, ta svetlo zelena gemstone barve bi za zanimivo twist v zbirki Jenner’s Lip Kit, in sladko ime za deklico.

Jett

Ta črni mineralni odtenek bi imel močan udarec kot spolno nevtralno ime ali bleščečo, dramatično barvo Lip Kit.

Scarlett

Morda bi odrela Scarlett Johansson? Ta globoka rdeča barva bi se lahko podvojila kot ime zdravila Lip Kit in opomin za deklico.

Oljka

To priljubljeno ime izvira iz bronastega zelenega sadja. To je tudi ime štiriletne hčere Drew Barrymore.

Cijan

Edinstven in kul, to modro-zeleno ime barve je lahko androgynous in naredi nepričakovano barvo Lip Kit tudi.

POVEZANE: Kylie Jenner je noseča z njenim prvim otrokom

Kot bonus, tukaj sta dve obstoječi barvi Lip Kit, ki bi prav tako naredili za srčana imena otrok:

Posie

Fantje! Najlepša hvala za vse tvoje vnose, ki so jih imele vse všeč .. toda moj najljubši je bil “Posie K” @shelbyy_cobra! Juhu! Ostanite prilagojeni za Valentinovo zbirko. Rad bi vam daril s Posie K, ko se bo začela!

Post delijo Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics)

Ta kul srednje barvnih barvnih barv je poimenovala njeni oboževalci. Morda bo uporabila več navdiha ventilatorjev, ko bo imenovala svojega otroka.

Moon

Moon. 12. oktobra ob 15.00 pst ��

Post delijo Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics)

Vedno obstaja možnost, da bo Jenner v tem mestu (severni in sveti zahod) vrgel krivuljo, ko bo napovedala ime svojega otroka, in to bi bilo samo to.

V tem času bomo iskali izbiro imena.