7 Malo znana dejstva o Creedovem Tessi Thompsonu

Morda se boste spomnili Tesse Thompson iz njene podporne vloge v letu 2014 Selma, ali iz Sundanceove ladje Dragi beli ljudje. Toda 32-letna igralka bo po zaslugi njenega duhovnega nastopa postala bolj prepoznavna kot Bianca, pevka R & B, ki pade na Michael Bordena, mučenega borec v Creed, iz srede, 25. novembra. 

Ko smo ga ujeli s Thompsonom V stiludecembra je odprla novo buzzy novo vlogo, njeno vrhunsko ikono sloga in željno nov bob, ki jo je pravkar dobila. Pomaknite se navzdol, če želite izvedeti še nekaj presenetljivih stvari o zvezdici, ko je velika.    

Tess Thompson - 1
Serena Becker

1. Glenn Close je ena od njenih slogovnih ikon.
“Padel sem za zajčje luknjo nedavno gledam slike Glenn Close od poznih osemdesetih in zgodnjih devetdesetih let, “pravi Thompson. “Ko bi šla na televizijske oddaje pozno zvečer, je bila njena moda fantastična. Nosila bi ji kratke dlake, ki so se popolnoma strgali s prevelikim blazerjem. Bila je seksi in njena ženskost ni bila naklonjena njeni dolžini las.”

2. Je neverjetna pevka in tekstopisec.
Kljub temu, da je že prej izvedla z bendom Caught A Ghost, njen najnovejši glasbeni projekt je bil s filmom Creed. “Igrat pevca in bilo je zelo pomembno CreedRežiserja Ryan Cooglerja, da bi kdorkoli dobil ta del, lahko tudi pisal glasbo “, pravi. “Včasih smo porabili do 15 ur dnevno, ko smo delali na pesmi za film.” Oglejte si tri, ki so posneli zvok na filmu (zdaj na voljo iTunes).

3. Ko se pridruži vlogi, gre vse v.
Za Creed, to pomeni, da se je pred Philadelphijo preselil mesec dni pred začetkom streljanja, da bi spoznali, kako bi bilo resnično življenje njenega junaka. “Veliko časa bi porabil za glasbene prireditve in salone za lase in nohte. Potem bi vzel sneakane glasovne beležke, da bi dobil občutek za svoj narod, «pravi.  

Tess Thompson - 2
Serena Becker

4. To čudovito novo bob? Spremenila je tudi modni pogled.
Potem, ko je pred nekaj meseci prekinila več kot šest centimetrov, Thompson pravi, da je bila igra izmenjevalec. “Zaradi tega se počutim drugače,” pravi igralka. “Ko sem sedaj poskušal obleči, so mi nekateri kosi bolj smiselni zaradi načina, na katerega izgleda lase. Gravitavam na stvari, ki imajo moč in prefinjenost. ”   

5. Ona je glavni ljubitelj nakita. 
“Pravzaprav sem zdaj v New Yorku oblikovalec Bliss Lau,” je povedala. “Bila je res pred krivuljo s trendom telesne verige. In rad imam čudovite obroče, ki jih dajejo. “   

6. Njena ekipa je resnično A-seznam. 
Thompsonova Instagram je zabaven z zabavnimi kandi in za prizori posnetkov s Hollywoodskimi prijatelji, kot sta Janelle Monae, Jaime King, Emmy Rossum in Thandie Newton.

Tess Thompson - 3
Serena Becker

7. Šele pred kratkim je začela sodelovati s stilistom. 
“Zamisel o najemanju nekoga, da bi mi povedala, kaj naj nosim, je vedno videti čudno, ker imam rad oblečen,” pravi Thompson, ki zdaj sodeluje s stilisti Wayman in Micah. “Še vedno imam rad obleko gor, vendar sem spoznal, da je zabavno imeti ljudi, ki radi to počnejo s tabo. Navdihujejo me biti bolj drzni z barvo, natisnjenimi in različnimi vrstami tkanin. “

POVEZANE: Trije letni filmi, ki bi jih morali videti v tem letu

Za več o Thompsonu, dvignite decembrsko številko V stilu, na voljo na prodajalnah z novicami in za digitalni prenos. Oglejte si priklopnik za Creed, v gledališčih 25. november, tukaj: 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 17 = 19

map