7 načinov za ustvarjanje človeka “ljubosumen” (kot je razložil Chromeo)

Če ste spremljali nedavne glasbene kritike, je pesem leta 2014 v poletnem naslovu lahko prešla francosko-kanadski funk duo Chromeo za melodijo “Jealous (I is not with It).”

Skupina, ki jo sestavljajo prijatelji iz otroštva David Macklovitch in Patrick Gemayel (bolj znan po svojih scenskih prevajalkah Dave 1 in P-Thugg), je več kot desetletje glasbeno ustvaril glasbo in pritegnila pozitiven kultni funk, Top 40 status. Macklovitch priznava sedanji uspeh skupine “veliko trdega dela” in nedavni odziv javnosti na njihov funky “80-slog zvok. “‘Ljubosumna’ je preboj vsega, kar smo že od nekdaj že bili, vendar pa je še bolj punch,” je povedal InStyle.com. “Ima malo več sijaja.” Tudi glasbeni videoposnetek, ki je premieren ta teden (pazi spodaj!).

V duhu dobrega zabave smo vprašali Macklovitcha, naj gredo, kamor nihče ne spoštuje samospoštovanja, in navedite stvari, ki naredijo fantu ljubosumen, a.k. stvari, ki jih deklica lahko naredi, da bi ji dala pomembne druge, zdrave doze ljubosumja. Beri naprej, če si drzneš.

1. Pogovorite se z drugimi fanti, medtem ko nosite jakno, ki ga je vaš fant kupil. Ta je najpomembnejši za Macklovitch-to je umaknjeno iz besedila v pesmi. “Nakup dekleta jakno je v bistvu način označevanja vašega ozemlja,” pravi. “Če gre in se spogleduje z drugimi psi, medtem ko nosi jakno plačali ste, to je samo brutalno. “

2. Očesni stik s strešnikom, ko ste na datum. “Na dan ste navadno sedeli v baru, zato je naravno stanje vašega dekleta pogledati natakarja,” pojasnjuje Macklovitch. “Zelo je neudobno: gleda nekega drugega tipa, ki se ji sprašuje s šalami, in poskušate dobiti besedo, vendar ste popolnoma nemočni, ker vsa moč gre v barman. Gre za situacijo izgubljanja izgube. “

3. Predlagajte datum filma z vročim moškim vodstvom. “Z mojimi prijateljicami sem imel politiko: v njej ne bi mogli gledati filma z Gael García Bernal,” pravi. “Sediš zraven nje in imaš srečo, če v teh dveh urah dobiš kakšno pozornost. Pogledaš naravnost na fanta, ki je 100-krat več kot ti.”

4. Počakajte več kot 30 minut, da odgovorite na vaša besedila. “Več kot 30 minut se šteje kot goljufanje,” pravi Macklovitch. Ne želim se spraševati, zakaj ne odgovarjateVem, da ga preberete! “

5. Izklopite indikator “read”. “Prosim, da se vsi okoli mene vključijo.”

6. Bodite na Snapchatu. “Vsakdo, ki je na Snapchatu, je le recept za nesrečo.”

7. Kot vse na Instagramu. Vsi vemo, da je všeč nekdo fotografijo ali posodobitev statusa 21. stoletja oblika flirtanja. Macklovitch pravi: “Resnično, naše edino upanje na maščevanje je všeč vsem slikam Care Delevingne in Rihane na svetu.”

Chromeo’s “Ljubosumno (nisem z njo)” Glasbeni video: