90.000 $ Darila so za prodajo na Net-a-Porter Ta letni sezoni

Mariah Carey lahko še naprej pravi, da hoče za božič “ti”, ampak punca, bodimo resnična. Ali ne bi bilo kristalno pokriti pete Calvin Klein in Stella McCartney bolje? Mislili smo tako.

Zato vas bo vaša čeljust zapustila: Net-a-Porter prodaja “fantazijska darila” in super-super-super drage pakirane dobrote so nesmiselno elegantne, saj so drage.

Najboljša, ki je mimogrede na voljo le za nakup treh ljudi, v bistvu daruje celotno novo garderobo in jo imenuje “The It Girl Wardrobe.”

Cena? Neravan 90.000 $.

Če ste ena izmed srečnežev, se boste srečali z modnim direktorjem e-trgovcev Lise Aiken in stylistom Net-a-Porter, ki vam bo pomagal izbrati oblačila in dodatke (lahko se kupijo le predmeti polne cene ), da boste izgledali kot nova oseba. Imeli boste enodnevno bivanje v hotelu s petimi zvezdicami in poslovnega razreda za let, da pridete do dogovorjenega lokalnega urada Net-a-Porter.

The It Girl Wardrobe
Vljudnost
na voljo na Net-a-Porterju
90.000 dolarjev

NAKUPUJTE ZDAJ

Ne skrbite, če ne porabite polno 90.000 $ v enem zamahu (imate to leto za polno leto), potem boste prejeli darilno kartico s preostalim stanjem. Divji.

Nimate 90.000 $? Vse je v redu. Bolj dostopne možnosti so del paketa “domišljije”.

Za super kul $ 41,177, lahko sodelujete v naročnini Shoe of the Week, ki ponuja točno tisto, kar se sliši, kot da: nov čevelj vsak teden.

The Shoe of the Week Subscription
Vljudnost
na voljo na Net-a-Porterju
41.177 $

NAKUPUJTE ZDAJ

Naslednji? Naročnina torbice za mesec, ki vam predstavlja eleganten nov kos za tote vsak teden, samo za čakanje na to- $ 54,256.

The Handbag of the Month Subscription
Vljudnost
na voljo na Net-a-Porterju
54, 256

NAKUPUJTE ZDAJ

Ugibam, da je čas za varčevanje.