Adam Levine in Behati Prinsloo Dobrodošli na dekliško dekle in njeno ime namerava nastaviti trend

Čestitamo vam, da sta Adam Levine in Behati Prinsloo!

Par je pravkar pozdravil svojega drugega otroka (deklico!) Po imenu Geo Grace Levine, Ljudje potrjuje. Ponosni starši bodo zagotovo imeli polne roke z dvema deklama, mlajšim od dveh let, saj so septembra 1965 pozdravili 16-mesečno hčerko Dusty Rose.

Adam Levine and Behati Prinsloo
David Livingston / Getty

Prinsloo in Levine sta bila zelo aktivna na socialnih medijih, ki so vodila do rojstva svoje hčerke, in sicer v sredo, ko je v zadnjem času delila fotografije Behatijevega zelo nosečnega trebuha na Instagramu. Maroon 5 frontman je delil slatko Valentinovo snap svoje noseče žene jedo čokolade v postelji, pisanje, “Moj manijak.”

Moj manijak. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️️️️️

Objava, ki jo je delil Adam Levine (@adamlevine)

V ponedeljek je Prinsloo delila sladko sliko njenega telesa in napisala skupaj z njo: “Pripravljena sem biti mama dveh.”

Prejšnje poletje sem začel uporabljati @ skii’s Facial Treatment Essence in od takrat sem zasvojen s tem #miraclewater! Na svoji peti steklenici se zdaj pripravljam na mamo dveh. Povlecite desno za celoten videoposnetek, ko se ta #OneBottleAwayFrom potovanja začne! �� #inpartnershipwith @skii

Post je delil Behati Prinsloo Levine (@behatiprinsloo)

Model je napovedal svojo drugo nosečnost na Instagramu septembra, tik pred prvim rojstnim dnevom Dustyja, s fotografijo njenega golega udarca. “ROUND 2,” je napisala.

ROUND 2…..

Post je delil Behati Prinsloo Levine (@behatiprinsloo)

Želimo vse najboljše mladim družinam.