Adrienne Bailon in Izrael Houghton Say “I Do” v Parizu

Nekaj ​​kratkih mesecev po njihovem delovanju v Parizu sta se Adrienne Bailon in Israel Houghton vrnili v mesto ljubezni, da bi povezali vozel. Včeraj je par rekel “jaz” v hotelu Plaza Athénéel v francoski prestolnici, obkrožen z družino in prijatelji, v skladu s E! Online.

33-letna igralka in gostiteljica Resničen se je z avstrijsko pevko in pesmijo začela ukvarjati, ko je postavil vprašanje med svojim počitnicam v Parizu. Na Instagramu je pokazala ogromen nov diamant, medtem ko je Eifflov stolp zasenčil v ozadju.

Ti. Jaz. Oui.

Video objavil Adrienne Bailon (@adriennebailon)

Veseli par ni zapravljal časa za načrtovanje svoje poroke! Prvič, imeli so pariško zabavo v Hollywoodu, kjer je Bailon nosil obleko iz čipke. V Instagramu ni mogla pomagati, da bi se zalotila na svojega zaročenca, ko je delila slike iz priložnosti: »Izberem te, jaz pa vas bom vedno znova in znova izbrati, brez pomika, brez dvoma v srčnem utripu. Nadaljeval bom z izbiro. # HappilyEverHoughton. “

POVEZANA: Adrienne Bailon je že izgubila 15 kilogramov za njeno poroko

Izbral sem tebe. In jaz bom vedno znova in znova. Brez premora, brez dvoma, v srčnem utripu. Nadaljeval vas bom z izbiro. #HappilyEverHoughton #HappinessNeverGoesOutOfStyle #ExistToBeHappyNotToImpress �� Oh, moje srečno srce … FYI Tako pozno objavljam te pike, ker … V zadnjih 2 dneh sem bil v Parizu in vsakič, ko sem poskušal objaviti, sem končal zaspal z mojim telefonom v mojih rokah. Lol. #MajorFail #JetLagStruggle je TOO REAL!

Fotografija objavila Adrienne Bailon (@adriennebailon)

Kako sladko je, da vas ljubi … �� @ihoughton Checkout ekskluzivne pics & deets naših praznovanj v reviji @People. Povezava v bio. Z veseljem vam ga delim z vami! Namig: nekaj zabavnih DIY idej! Besos xo # HappilyEverHoughton Ljubil sem mojo pariško torto z @ houseofpastry!

Fotografija objavila Adrienne Bailon (@adriennebailon)

Nazadnje je včeraj prišel veliki dan. Bailon in Houghton sta povezovala vozlišče na večerni slovesnosti, medtem ko sta gledala svoje prijatelje in družino. Čestitamo srečni par! Ne moremo čakati, da bi v svoji poročni obleki videli slike nove gospe Houghton.

VIDEO: Kako dopolnjevati za zimsko poroko

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

48 − = 41

map