Adrienne Bailon je že izgubila 15 kilogramov za njeno poroko

Če potrebujete kakšno navdih za fitnes pred vdorom, se ne poglejjte več kot igralka Adrienne Bailon. Nevesta je pravkar razkrila, da je izgubila vsaj 15 kilogramov, s čimer je oboževalcem priskrbel pogled na njeno tonsko sliko. Torej, kako je to storil 33-letni? Uspeh pripisuje produktu Fit Tea.

“No ljudje, izgubil sem 15 £ in štetje! Ne morem se ustaviti. Ne bo ustavil. Usmerjen! Ha, «je napisala na Instagramu. “Vedno je čas za čaj v garderobi! Ljubim detoksikacijo z @ fittea! Ste se mi pridružili ?! Um, 1. novembra je! Odličen čas za začetek! Ostanite classy lol. XO. “

H EL L O N O V E M B E R ♥ # Ad No, izgubil sem 15 £ in štel! Ne morem se ustaviti. Ne bo ustavil. Usmerjen! Ha. Vedno je čas za čaj v garderobi! Ljubim detoksikacijo z @ fittea! Ste se mi pridružili ?! Um, 1. novembra je! Odličen čas za začetek! Ostanite classy lol. XO #TeaTime #FitTea #Detox

Video objavil Adrienne Bailon (@adriennebailon)

POVEZANE: 4 pred-poročno vadbo, da vas postavi v obraz pred vašo poroko

Bailon, ki je plesno načrtovala njeno prihajajočo poroko Izraelu Houghtonu, je prav tako pokazala svojo novo garderobo na Resničen, ki je v bistvu velikost našega celotnega apartmaja. Resni #goals.

“Zahvaljujem se vam za vse vaše vzpodbudne besede!” Je nadaljevala bivša deklica Cheetah.

Pred nekaj tedni se je Bailon obnašala s slikami njenega pariškega poročnega tuša na Fig & Olive v N.Y.C., kjer sta se skupaj s Houghtonom predstavila za vrsto swoon-vrednih slik.

Kako sladko je, da vas ljubi … �� @ihoughton Checkout ekskluzivne pics & deets naših praznovanj v reviji @People. Povezava v bio. Z veseljem vam ga delim z vami! Namig: nekaj zabavnih DIY idej! Besos xo # HappilyEverHoughton Ljubil sem mojo pariško torto z @ houseofpastry!

Fotografija objavila Adrienne Bailon (@adriennebailon)

Izbral sem tebe. In jaz bom vedno znova in znova. Brez premora, brez dvoma, v srčnem utripu. Nadaljeval vas bom z izbiro. #HappilyEverHoughton #HappinessNeverGoesOutOfStyle #ExistToBeHappyNotToImpress �� Oh, moje srečno srce … FYI Tako pozno objavljam te pike, ker … V zadnjih 2 dneh sem bil v Parizu in vsakič, ko sem poskušal objaviti, sem končal zaspal z mojim telefonom v mojih rokah. Lol. #MajorFail #JetLagStruggle je TOO REAL!

Fotografija objavila Adrienne Bailon (@adriennebailon)

Kmalu po tem, ko je Bailon odšla v Pariz, kjer sta se z Houghtonom z veseljem obeležila njen rojstni dan in ni mogla prenehati prikazovati njenega 8-karatnega smaragdnega prstanovnega diamantnega obroča v vrednosti približno 750 kilogramov.

33 ✨ V to novo leto življenja gledaš s tako hvaležnostjo in vznemirjenostjo za prihodnost! Hvala za vse vaše lepe rojstnodnevne želje. Moje srce je tako polno. Hvala Bogu še eno leto! # Oktober24 #BornDay #Skorpio

Fotografija objavila Adrienne Bailon (@adriennebailon)

Ugibamo, da se sanje resnično uresničijo!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

76 + = 79

map