Alexa Chung je pravkar ustvaril najboljše Cool-Girl Superge

Alexa Chung je nesporna kraljica brez napora, vendar je ena garderoba za kul dekle, ki je nikoli ni res se je dotaknila – do zdaj.

Chung je sprožil novo kolekcijo sneakerjev, Superga x ALEXACHUNG, ki je z minimalistično italijansko znamko čevljev vbrizgal britanski čar.

“Nikoli nisem bila veliko dekle, ampak ravno zato sem hotel to sodelovanje s Supergo,” je povedala V stilu pred začetkom. “Superge Superge so bili res edini, ki sem jih gravitiral proti, ker sem velik oboževalec klasičnih stvari in stojijo test časa. Moja mama je nosila trenerje, ko sem odraščala, zato sem bil zelo razburljiv, da sem prišel do načina, da jih ponovim. “

POVEZANE: To je obleka, ki jo želi Alexa Chung zakopati

TK
Prispevek Superga
na voljo na Supergi
$ 104

NAKUPUJTE ZDAJ

Medtem ko je v mislih Superginove najbolj priljubljene sloge (2750, srednji kos in mula) v mislih, se je Chung igrala s tekočimi teksturi in vzorci, da bi se oblike počutile sveže.

“Ostali smo zvest o izvoru, a smo ponovno osvežili vse, da bi bili resnično igrivi za pomlad”, je dejal Chung, ki je izbral zaključke, kot so saten, lak, bombaž in frotirna brisača za zbirko sedemdelov.

Barve segajo od bogate vijolične in nebu modre do mehke zelene barve, vendar Chung pravi, da se njen najljubši slog bolj nagiba. “Všeč mi je sredi vrha, od belih, ker so trenerji sanj,” je rekla. “Včasih najtežja stvar pri oblikovanju je pokazati zadržanost in zaupanje v bolj nemotene stvari, vendar jih imam rad, ker so minimalni.”

POVEZANA: Angelina Jolie Ko je obarvala njene lase z ostrimi

TK
Prispevek Superga
na voljo na Supergi
93 evrov

NAKUPUJTE ZDAJ

Najdi nekaj, kar naj nosi s svojimi novo oblikovanimi udarci, je enostavno, je dejal Chung. “Čeprav je to nekoliko predvidljivo od mene, še vedno želim, da v jedilni napravi pokažem dve nepričakovani stvari. Z mojo večerno obleko bom nosil. “

Kot bi lahko le Alexa Chung.

POVEZANE: Mandy Moore je pravkar odkril najbolj romantično zgodbo o prstanu

TK
Prispevek Superga
na voljo na Supergi
111 dolarjev

NAKUPUJTE ZDAJ

Kliknite tukaj za nakup celotne kolekcije Superga x ALEXACHUNG.