Ali bi Brad Pitt in Gwyneth Paltrow ostali skupaj, če bi bila starejša, ko sta se zgodila?

Kdo: Igralec in oskarjev producent Brad Pitt (54) in osvojitvena igralka in šef življenjskega sloga Gwyneth Paltrow, 45.

Ron Galella Archive - File Photos 2011
Ron Galella, Ltd./Getty slike

Kako so se srečali: Brad in Gwyn sta se povezala na trilerju David Fincherja Se7en (poznate enega) leta 1994.

Zakaj smo jih ljubili: Oba sta resno mislila, da bi bilo dobro, da bi dobili ustrezne odbitke:

'The Devil's Own' Premiere
Kevin.Mazur / NEAKTIVNO / Getty Images

Ko so dosegli vrh: Glej fotografijo zgoraj.

Razčlenitev: Brad je predlagal, potem ko je Gwyneth leta dve leti dal dve leti decembra 1996. Med njimi so bili popolnoma nori (ustrezni odbitki in vsi), a šest mesecev kasneje se je plamen zatihnil. Čeprav je split sprva obkrožila skrivnost, v prihodnjih letih (desetletjih!) Nam je Paltrow dal nekaj vpogleda.

Leta 2015 je boginja Goop govorila s Howardom Sternom o njenem neuspelem odnosu z Pittom in pojasnila: “Bil sem tak otrok. Mislim, imela sem 22 let, ko sva se spoznala, in me je vzel do 40 let, da mi je iz glave izvlekel glavo. Ne morete se odločiti, ko ste stari 22 let … Mislim, da sem bil otrok in nisem bil pripravljen, in bil je preveč dober zame. “

Govorimo s Sophia Amoruso o epizodi Girlboss podcast leta 2017, Paltrow razkrila svojo nagnjenost k odnosom “f-k up”. “O, moj Bog, imam toliko odnosov,” je rekla. “Sem dober prijatelj in sestra in hčerka, vendar sem pri moji potencialno najbolj ranljivi in ​​f-ked v romantični rezini pite.” Ko je Amoruso omenjal Pitta, je Paltrow odgovoril: “Jaz sem f-ked to, Brad! “

Kje so zdaj:

Nedolgo po razcepu, Pitt začel dating Sitcom zvezda (in V stilu cover girl) Jennifer Aniston. Par se je poročil leta 2000 in je ostal pravno vezan do leta 2005, čemur je kmalu sledil še starost Brangeline (Pitt in druga igralka Angelina Jolie). On in Jolie sta ostala skupaj več kot desetletje, ki sta jo klicala septembra leta 2016; delijo šest otrok.

84. mesto Annual Academy Awards - Arrivals
Dan MacMedan / Getty Images

Zunaj medijske ogorčice, ki je prevladovalo v zasebnem življenju Pitta, je njegovo poklicno življenje ostalo na (večinoma) navzgor usmeritvi. Igralec je našel uspeh s filmi, kot so Klub borilnih veščin (1999), Ocean’s Eleven (2001), Babel (2006), in Nenavaden primer Benjamina Buttona (2008). Pittovo produkcijsko podjetje Plan B Entertainment je v preteklih letih ustvarilo ogromne dobičke – leta 2014 je zbral najboljši oskar za slike 12 let suženj.

Paltrow se je po tem, ko je odklenil njen odnos do Pitta, začel sodelovati z drugim igralcem A-a: Ben Affleckom, s katerim je ostal do leta 2000. Leta 2002 je le nekaj tednov pred smrtjo njenega očeta Brucea začel z Gwynethom spoznati fronta Coldplaya Chrisa Martina . Par se je poročil leta 2003 in je imel še dva otroka skupaj (Apple, 14 in Moses, 12). V letu 2014 je Gwyneth skoval odnos odnosa stoletja, potem ko je napovedal, da sta ona in Martin “zavestno ločena”. Danes se Paltrow pripravlja, da se poroči s poročevalcem / producentom Brad Falchuk.

Zahvaljujemo se vam @mrrpmurphy za najbolj neverjeten večer za praznovanje našega ❤️. Nikoli ne bomo imeli ustreznih besed, da izrazimo našo hvaležnost. @giambattistavalliparis Nikoli ne bom prejel moje čudovite obleke. @ gorgieeisdell hvala. Hvala za pomoč. @ teamsaltzman se vam zahvaljujem. Hvala vsem našim neverjetnim resničnim in dragim prijateljem, ki so nas podprli. Čutimo se kot najsrečnejši ljudje na planetu, ker imamo vse v življenju. In najprej se zahvaljujem @bradfalchuku za resnično srečo.

Objava je delila Gwyneth Paltrow (@ gwynethpaltrow)

POVEZANE: Spomin na čudovito dobo Nicole Kidman in Tom Cruise

Na profesionalni ravni je Paltrow uspeval v zadnjih 20 letih. Za svojo predstavo je osvojila Oskarja Ljubezen Shakespeare leta 1999, in nadaljeval z zvezdami v priznanih filmih, kot so Nadobudni g. Ripley (1999), Royal Tenenbaums (2001), in Dokaz (2005). Leta 2008 je Paltrow naredil korak nazaj, ko je začel igrati svojo popularno Goopovo živečo življenjsko sliko, ki se je kmalu spremenila iz novice na spletno stran, spletno stran e-trgovine in revijo za tisk.