Ali bi svoje otroke prinesli v salon z vami? Stylists stehtajo na razpravi

Pridobivanje nohtov in las je nekaj najbolj sproščujočega časa, ki ga lahko preživite v tednu (ali mesecu, glede na to). Poseben odmor za razvajanje je posebej namenjen vam – brez motenj ali stresa. Toda, kaj se zgodi, ko se sitter v zadnjem trenutku odpove in ste prisiljeni, da svoje malce vzamete skupaj? Pogovarjali smo se s proslavnim manikirjem Ami Vega in Rita Hazan, stilistko Jenniferom Matosom, za strokovno delo in ne smemo prinašati vaših otrok v salon, da bi zagotovili, da vam in vsem, ki ste okoli sebe, dobite sproščujoče doživetje, ki si ga zaslužijo.

Obstaja veliko razlogov, zakaj otroci ne bi smeli obiskati salonov – vse, da bi vplivali na sproščujoč ambient na vprašanja odgovornosti (mislite: vroča orodja povsod). “Ni mi všeč ideja o majhnih otrocih ali dojenčkih, ki so v salonu sploh, zlasti zaradi vrste kemikalij in prahu, ki se nahajajo v zraku v salonu,” pravi Vega V stilu. “Če je otrok dovolj star, jih lahko vključite v dan nohtov in jim ponudi priložnost, da si z njo zagotovijo manikuro.”

POVEZANE: Salon Etiquette: Kako prekiniti s svojim stilistom ali Coloristom

Tudi v primerih, ko so otroci dobrodošli, najprej razmislite o tem, kako dobro se pripravlja vaš otrok. “Upoštevajte raven potrpljenja vašega otroka in njihovo sposobnost, da sedite mirno za dodeljeni čas, potreben za vašo službo,” predlaga Vega. To pomeni, da je ključnega pomena, da se prepriča, da je vsota zasedena v določeni meri – poskusite prinašati svojo najljubšo knjigo, igračo ali tableto.

Matos priporoča, da otroka zapustite doma, če pričakujete, da bo vaša storitev trajala več kot nekaj ur. Toda, če nimaš druge izbire, poskusi malo pozitivno okrepitev. “Daj jim nagrado za dobro obnašanje, kot sladoled ali igračo,” predlaga. “Če otrok ve, da bo nagrajen za dobro obnašanje, potem se bodo obnašali.” Poleg tega Matos poudarja, da pomočnika stilista ne spremeni v vaše varuško. “Včasih se to zgodi in nikoli ne veste, kdaj bo stilist potreboval pomočnika,” pojasnjuje ona.

Najprej in najprej razmislite o drugih strankah in osebnih željah vašega stilista. “Edini čas, ko je vznemirjajoče, je, da se otrok ne obnaša in da je ob rojstvu frizerja,” pravi Matos, “ker ni varno in je težko koncentrirati.” Vega tudi opozarja, da nekateri tehniki in stranke raje imeti miren prostor za delo in se razvajati, zato upoštevajte to, preden prinesete svoje otroke skupaj.

Podobni video: Get Pixie Cut Jennifer Hudson’s

POVEZANE: Salon Etiquette: Kaj storiti, če vam ni všeč vaš rez ali barve

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 4 =

map