Ali bodo Jay-Z in Beyoncé prisostvovali Met Gala?

Največja noč Fashion je mogoče Met Gala, kjer oblikovalci prinašajo svoje slavne datume, da se izstopijo po običajnih modnih videzih in, kar je najpomembnejše, najnovejša razstava na Metropolitanskem muzeju kostumografskih inštitutov v New Yorku. Letošnja predstava? Imenuje se “Nebesna telesa: moda in katoliška domišljija”, dogodek pa bo predvidoma v ponedeljek, 7. maja.

Bodimo resnični, čeprav. Glavni razlog, zaradi katerega se vsakdo skrbi, je rdeča preproga, kjer Sarah Jessica Parker prihaja v oblačila in Rihanna izklopi predstavo v pašnih pašnikih in ogromnih haljinah. Vsako leto smo navdušeni nad tem, kako stilisti in oblikovalci, ki oblečijo slavne osebe, dajo svoje muze, vendar smo v zadnjih dveh letih zamudili en par: Jay-Z in Beyonce. Bo poročen par končno prišel do letošnje žoge?

Prisotnost slavnega para na tem dogodku je zdaj naslovna novica, in poudaril je Met Gala. Potrebujete osvežitev? Že leta so že zabavali na zabavi in ​​izgledali so čudovito, vseeno pa nič ne bo na vrhu, kar se je v letu 2014 zmanjšalo. Tisto leto se je spremenilo način, kako smo zaznali njihovo ljubezen drug od drugega in nas zavedali, da ni Vedno mavrice in metulji v Hollywoodu.

Jay-Z Beyonce Met Gala Lead
Mike Coppola / Getty Images

POVEZANE: Ali bo Kylie Jenner naredila svoj prvi videz rdeče preproge na postelji na Met Gala?

Čeprav morda nikoli ne vemo natančno, kaj se je zgodilo, tukaj je tisto, kar vemo: Po parka se je par odšel v standardni hotel N.Y.C. za uradne stranke. Sliši se zabavno, kajne? No, TMZ objavila posnetke Solangeja, mlajše sestre Beyonceja, ki je v dvigalu vrgel Jayja, medtem ko je varnostni častnik stal in ga poskušal ustaviti. Beyoncé se očitno ni premaknil, da bi ustavil Solange, in dva sta ostala v ločenem avtomobilu takoj, ko sta odšla iz dvigala. Jay-Z so spremljali v drugo vozilo.

Kmalu zatem so izdali skupno izjavo Associated Press reševanje motenj. “Kot rezultat javnega izpusta varnostnih posnetkov dvigala od ponedeljka, 5. maja, je prišlo do veliko špekulacij o tem, kaj je sprožilo nesrečen incident. Toda najpomembnejše je, da je naša družina delala skozi to. Jay in Solange vsak prevzamejo svoj del odgovornosti za to, kar se je zgodilo. Oba priznata njihovo vlogo v tej zasebni zadevi, ki se je odvijala v javnosti. Oba sta se opravičila drug drugemu in napredovali smo kot združena družina “, so zapisali v izjavi.

“Poročila o solange, ki so zastrupljena ali kažejo neredno vedenje ves ta večer, so preprosto napačna. Ob koncu dneva imajo družine težave in nismo nič drugega. Ljubimo se in predvsem smo družina. To smo postavili za nas in upamo, da bodo vsi ostali storili enako. “

Toda kakšna je bila metalna drama? Boj je sčasoma pripeljal do let in let špekulacij zaradi Jay-Zove rumene nezvestobe in goljufanja, ki jo je Beyoncé naslovila v njen album presenečenja, Limonada, in na katero je naslovil Jay-Z 4:44 in v različnih intervjujih od takrat.

Po navedbah ABC News, Beyoncé je tudi v intervjuju poskušal zmedati dramo Lucky. “Skupno rečeno smo imeli v izjavi, ki smo jo postavili, in vsi se počutimo v miru s tem,” je dejala. Prav tako se je borila v remiksu do “Flawless”, petje, “seveda, včasih s-gredo, ko je na dvigalu 1 milijarda dolarjev.”

Leta 2017 je Jay-Z govoril o svojem odnosu s Solangeom v intervjuju za Tidala Rap Radar. “Vedno smo imeli odlične odnose,” je dejal. “Imeli smo eno nesoglasje. Pred in po njej smo bili kul … To je moja sestra. Ne moja sestrinica, ne, moja sestra. Obdobje. “

Od leta 2014 se je par seveda vrnil na zabavo, ne da bi omenil njihov incident. Beyoncé je v rdeči preprogi Met Gala v letu 2015 popolnoma oblečena obleko Givenchy, leta 2016 pa je nosila lateks za kamere, tudi v Givenchyju.

Pevka se je udeležila mitinga za leto 2015 v čisto obleki Givenchy. 

Kevin Mazur / WireImage

V Givenchy, 2016

Pevka je nosila edinstveno obleko iz lateksa Givenchy, ki je bila na metu Gala 2016.

Larry Busacca

POVEZANE: Pomen Behind Vse Beyoncé Coachella obleke

Leta 2017 se niti dogodek ni udeležil niti Jay-Z ali Beyoncé. Razlog? Nismo popolnoma prepričani, toda Beyoncé je bila noseča z dvojčki Rumi in Sir Carterjem v tistem času in razumljivo je, da bi morda želela preskočiti na rdeči preprogi med prenašanjem dvojčka.

Glede na to, ali se bodo pojavili na metalni gali 2018, je vse v zraku, vendar bo nedvomno nepozabno. Par je seveda nadaljeval z naslovi. Jay-Z se je nedavno odprl o svoji nezvestobi – in kako so se premaknili, da bi delali skozi to – v intervjuju z David Letterman na njegovem Netflix showu, Moj naslednji gost potrebuje brez uvoda. In Beyoncé je zapustil Coachello z eno epsko in zgodovinsko predstavo.

Jay-Z in Bey na 2018 Met Gala? Prsti so prečkani.