Ali resnično delajo? Nalepke za dviganje oči na test!

Kaj je: Magicstripes ($ 29 za 32 parov; magicstripes.com) so tanke, prozorne silikonske nalepke, ki se prilegajo v gubo vašega očesa. Narejen je za tiste s kapuco, napetost, ki jo povzroči lepilni vložek, presežek kože, ki vam omogoča bolj gladko in bolj videz.

Kako deluje: Odstranite nalepko z njene hrbtne strani in jo postavite na čisto kožo (pripravljeno s čistilom za olje); ga trdno namestite preko gube (ki je tik nad očesno vtičnico). Igrajte se malo, če želite videti, ali je treba vaš trak premakniti bolj navznoter ali navzven, da bi poskrbeli za vašo obliko oči, ki se meri glede na stopnjo dviganja.

The V stilu morski prašič pravi: Naš tester, ki že več let obravnava droopy pokrove, pravi: »Na nalepkah so mi nalepile malo kože na veke, tako da niso več pogledali s kapuco«. Ona je izkoristila priložnost, da nosi senco za oči (ki jo ponavadi preskoči, ker je njena vidna, če njene oči niso popolnoma zaprta). “Temni prah se je zlahka mešal čez nalepko, skoraj ga je skoraj skril.” Čeprav sam strip ni bil posebej prijeten (“sem se zelo zavedal, da je na mojih vekih nekaj tujih”, pravi), namerava naša preizkušenka nositi nabor pred naslednjo fotografijo. “Zaradi tega sem bil videti še bolj buden in pozoren.”

FOTOGRAFIJE: V stilu Editors ‘najbolj priljubljene kreme za oči leta 2015