Alicia Keys je najnovejša slovesnost, da bi dobili to trendalno kratko frizuro

Instagram. To je kraj za pse na koščke, v ustih za hrano in dramatične spremembe las. Alicia Keys se je izkazala za slednjo, ko je objavila sliko o svoji novi (in šokantno drugačni) odbojki: pod kotom. 

Na sliki je malo konteksta – v njenem videzu je neveljaven napis ali kakršna koli razlaga. To preprosto funkcije Keys kaže off off zgoraj brade cut.

Njena kratka frizura izgleda, kot da jo spremlja svetlo rdeča barva sprememba barve, lahko pa je tudi delo osvetlitve kamere. Zasteklitev ima različne plasti, ki ustvarjajo naklon v dolžini, kratki v hrbet in dlje spredaj.

Objava, ki jo delijo Alicia Keys (@ aliciakeys)

POVEZANE: 25 dolg Bob frizure za vsako obliko obraza

Pod kotom je bil eden izmed najbolj priljubljenih odbitkov v devetdesetih in zgodnjih petdesetih in temelji na številu slavnih oseb, ki so jo v zadnjih nekaj mesecih debitirali. Zdi se, da se je vrnila. To je tudi dramatična sprememba lepote za Keys, ki je v zadnjem letu nosila svoje lase dolge in v pletenicah ali mimo krače in v svoji naravni teksturi. 

VIDEO: Naši najljubši Alicia Keys lepotni trenutki

Upoštevajte to prirezovanje in kožna sončna očala na vsakem slavnem nosu – dokaz, da so vaši mladi zvoki uradno nazaj in boljši kot kdajkoli prej.