Alicia Vikander dokazuje, da je Street Style Pro v popolnoma navzdol vrhu

27-letni osvajalec Oskarja Alicia Vikander se je hitro izkazal za vrhunsko muzo Nicolas Ghesquiereja, s katero igra v športnih in futurističnih kampanjah Louis Vuitton umetniškega režiserja in sedi sprednji red na blagovnih znamkah. In čeprav je večina tega, kar nosi, je novica, ki se ščiti z blagovno znamko, se zdi, da je igralka v preteklosti vzbudila navdih za njen zadnji off-duty ansambel.

V nedeljo v West Hollywoodu v Kaliforniji je Vikander odstopil od svojih edinstvenih rdečih preprog in se je namesto tega zmečkal s preprostim, vendar elegantnim videzom, ki je sestavljen iz popolnoma prilagojenih modrih kavbojk, sandale za gleženj, popolnoma čiste čipke top in preveč kul Louis Vuitton Petite Malle torbica v vseh črnih barvah.

Kje mislimo, da se je Vikander obrnil na ideje? Če pogledate natančno, styling spominja na številne pohajene vzletno-pristajalne steze, izgleda nekdanji umetniški direktor Louis Vuitton Marc Jacobs poslali navzdol vzletno-pristajalno stezo za svojo zadnjo zbirko za pariško znamko.

FOTOGRAFIJE: Alicia Vikander’s Rdeča preproga Style

Ta videz vsekakor si zasluži stoječe ovacije.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 2 =

map